0

Tropical ride

Samoporjavitveni izdelki za telo

Samoporjavitveni izdelki za telo

Samoporjavitveni losjon za telo le v 6-8 urah pričara videz božansko zagorele polti kar v udobju vaše kopalnice. Zelo preprost za nanos ne obteži kože in hkrati ne povzroča značilnega neprijetnega vonja na koži oziroma je ta minimalen. Vsebuje obilico vlažilnih in hranilnih sestavin, zato koža po nanosu ne bo izsušena, najbolje pa je, da lahko stopnjo zagorelosti stopnjujete sami. Izberite svoj najljubši samoporjavitveni losjon za telo v odtenkih light, medium ali dark.
Samoporjavitveni izdelki za obraz

Samoporjavitveni izdelki za obraz

Bleda in pusta koža? S samoporjavitveno kremo za obraz je to stvar preteklosti. Samoporjavitvena krema, ki jo lahko uporabljate ne glede na letni čas, le v 6-8 urah naredi na koži čudež – prelepo zagorelo polt. Z obilico odličnih vlažilcev in izbranih organskih olj samoporjavitvena krema kože ne izsuši, najboljše pa je, da lahko stopnjo zagorelosti s pogostostjo nanosov stopnjujete sami. Samoporjavitvena krema za obraz je na voljo v odtenkih light in medium.
Izdelki za na plažo

Izdelki za na plažo

Izdelki, brez katerih ni pravega poletja in užitkov na plaži! Porjavitvena krema (puding) je visokohranilen izdelek, ki bo vašo kožo negoval med sončenjem. Pripomore k lepši in bolj intenzivni zagorelosti, hkrati pa kožo ščiti pred izsušitvijo. Losjon/balzam po sončenju uporabite za vlaženje in pomiritev, od sonca utrujene kože. Suho olje (shimmer olje) z bleščicami iz naravnih mineralov vašo kožo nežno poboža, zaščiti pred izsušitvijo in naredi gladko ter sijočo. Smo omenili, da vas bodo izdelki navdušili še s čudovitim poletnim vonjem?
Zakaj smo drugačni

Prijava na E-novice

Error
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU