V poletnih mesecih velja poletni režim pošiljanja paketov: ob petkih vaših paketov z masli, pilingi in porjavitvenimi pudingi, zaradi visokih temperatur in nizkega tališča teh izdelkov, ne predajamo poštnim službam.

Zapri
Spoznajmo se
Prijava v trgovino
0

Butters se predstavi ...

Če ste tukaj novi in nas poznate samo po logotipu, bi nas verjetno opisali tako: »Butters je slovenska blagovna znamka naravne kozmetike.« Če pa ste nekdo, ki je vsaj enkrat oddal naročilo na butters.si, veste, da je Butters več kot le to.

Butters je zgodba, ki jo pišejo ljudje. Zaposleni, ki so hkrati zveste stranke, in uporabniki, ki s svojimi izkušnjami pomagajo soustvarjati to zgodbo.

Ponosni smo, da je Butters 100 % slovenska blagovna znamka podjetja Kinezika d.o.o., čigar razvojni laboratorij, proizvodnja in sedež podjetja se nahajajo v srcu Spodnje Savinjske doline, točneje v Celju. Tam se rojevajo in realizirajo vse naše ideje.

Naši začetki segajo v leto 2012. Začelo se je z željo, da uporabnicam nekaj novega, inovativnega, ne prav pogosto videnega. V tem času so bila namreč 100 % masla za telo precej neraziskano in priložnosti polno področje. Tista, ki so bila dostopna na trgu pa so bila trda in nepraktična v vsakdanji negi kože.

Z lastnim raziskovanjem in angažiranostjo je Butters ekipi mladih raziskovalcev, ki se ni bala razmišljati izven okvirja, uspelo razviti poseben postopek hladne predelave masel, s katerim masla še danes ne talimo in ne posegamo v njihovo kemijsko sestavo, v aluminijastem lončku pa pričaramo pravo puhasto poezijo. Tako se je rodilo prvo 100 % naravno karitejevo maslo s podpisom znamke Butters.

Deset let kasneje imamo v svoji ponudbi več kot 100 različnih kozmetičnih izdelkov, nekaj tudi prehranskih dopolnil. Pot, ki se je začela z najbolj vsestranskim karitejevim maslom, se je nadaljevala s cupuacu masli, pilingi, izdelki za nego las, izdelki za nosečnice in najmlajše ter posameznike z najbolj občutljivo, tudi atopično kožo. Naša paleta izdelkov obsega še linijo poletnih in samoporjavitvenih izdelkov »Tropical ride«, linijo izdelkov za zdravje in dobro počutje »Well-being«, najbolj pa smo ponosni na naš najambicioznejši projekt do sedaj, in sicer kompleksno in izpopolnjeno obrazno linijo, ki že navdušuje številne Slovenke.

Od začetka Buttersa se je mnogo spremenilo. Naša ekipa se je povečala, obogatili smo svojo ponudbo, zajadrali v nova področja, a stalnica ostajajo naše najpomembnejše usmeritve in odgovornosti:
  • varnost in kakovost izdelkov, ki je višja od zakonsko predpisane;
  • naravne in preverjene surovine;
  • učinkovitost izdelkov;
  • strokovnost in profesionalnost.
Prav tako enaka ostaja enaka naša miselnost. Ko gre za izdelke in odnos s strankami, nenehno stremimo k popolnosti. Vedno znova si zastavljamo večje, ambicioznejše izzive, kar nam omogoča, da vedno znova premikamo meje ter pišemo nova poglavja v zgodbi o zakladih narave, ki jih nenehno raziskujemo, odkrivamo in z največjo ljubeznijo vključujemo v svoje izdelke.
 
Še vedno čutimo metuljčke v trebuhu ob vsakem lansiranju novega izdelka. Še vedno nam postane toplo pri srcu vsakič, ko preberemo sporočilo zadovoljne stranke, ki smo ji s svojo strokovnostjo in osebnim pristopom pomagali, da ponovno vzljubi svojo kožo. Ne glede na to, da imamo pod streho obširno bero izdelkov, nam vsak nov nariše nasmešek na obraz, kot da je prvi. Ker nam je mar in za svoje stranke želimo le najboljše … Ker, ko se služba konča in računalniki izklopijo, smo tudi sami samo Butters uporabniki, ki si ob koncu delovnega dne želimo sprostitve in razvajanja z najljubšimi (dišečimi) negovalnimi izdelki …
 

Tajništvo

Elizabeta Leskovšek

Elizabeta Leskovšek

ADMINISTRACIJA & HR
Martina Artikeč

Martina Artiček

ADMINISTRACIJA & HR

Vodstvo

Ana Michelle Stipič

Ana Michelle Stipič

DIREKTORICA IN
VODJA ZNAMKE
Miro Stipič

Miro Stipič

PRODUKTNI VODJA
Mateja Stipič

Mateja Stipič

FINANCE
Hišni kuža Niki

Hišni kuža Niki

MOTIVACIJSKI VODJA &
VARNOSTNA SLUŽBA

Stroka

Nataša Koštomaj

Nataša Koštomaj

VODJA PRIPRAVE
IN PLANIRANJA
Matej Štante

Matej Štante

VODJA RAZVOJA
Aleksandra Golja

Aleksandra Golja

VODJA KAKOVOSTI
Aleksander Kunstek

Aleksander Kunstek

VODJA PROIZVODNJE
Gabrijela Jurgl

Gabrijela Jurgl

SVETOVALEC
ZA KEMIKALIJE

Nabava, prodaja, marketing

Eva Dernulovec

Eva Dernulovec

NABAVA
Alenka Sivko

Alenka Sivko

PRODAJA
Marija Petrovska

Marija Petrovska

VODJA MARKETINGA,
SVETOVANJE STRANKAM
Tanja Kunej

Tanja Kunej

MARKETING,
SVETOVANJE STRANKAM
Zakaj smo drugačni

Prijava na E-novice

Error
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU