0
Podpora uporabnikom
080 12 50
SI  EN  CRO

O BUTTERS

Butters je zgodba o zakladih narave!

naravna-kozmetika
Njihovo poslanstvo je, da negujejo in izboljšujejo videz kože ter las, a verjetno se poraja vprašanje katerih zakladih?

Govora je seveda o eteričnih in drugih oljih, voskih, predvsem pa maslih, ki so osnova linije Butters. Dobrodošli na mestu, kjer boste izvedeli vse o njihovih pozitivnih lastnostih in imeli možnost, da si še danes zagotovite svojega najljubšega.

Dejstvo je, da v naravi obstaja veliko različnih vrst masel. Pridobivajo se iz praktično vsakega oreščka, semena, celo koščice sadeža. Čeprav v vsakem maslu oziroma olju prevladujejo drugi vitamini, minerali, antioksidanti in ostale čudežne sestavine, v nadaljevanju predstavljamo nekatere ključne lastnosti, ki so jim skupne.
  • Negujejo, hranijo, gladijo in mehčajo še tako otrdelo kožo, ko ne pomaga čisto nič drugega.
  • Ob nanosu na kožo ustvarijo tanek sloj, ki zadržuje vlago v njej, in ščitijo pred hrapavo, srbečo, luščečo kožo.
  • Vsebujejo antioksidante, ki kožo varuje pred škodljivimi zunanjimi vplivi kot so ekstremno visoke temperature, mraz, veter, UV žarki, in upočasnjujejo sicer naravni proces odmiranja kožnih celic in staranje.
  • Vsebujejo posebne snovi fitosterole, ki izboljšujejo obrambni mehanizem kože in spodbujajo njeno delovanje.
  • Blagodejno vplivajo na kožo in izboljšujejo njeno prožnost.
Svoje najljubše Butters naravno maslo za nego kože lahko najdete tukaj!

Zakaj izbrati Butters masla?

Če se prištevate med velike ljubitelje narave, naravnih in na splošno zdravih izdelkov, potem veste, da se na trgu dobi ogromno število takšnih in drugačnih kozmetičnih sredstev za nego kože. Tudi masel kot takšnih je prava poplava.

Vendar so Butters naravna masla za nego kože zares nekaj posebnega. Vsebujejo certificirana organska masla, ki kožo aktivno spodbujajo k delovanju ter zagotavljajo napetost, gladkost in sijaj. Skratka lep in zdrav videz.

Ne le, da vsebujejo še vrsto drugih hranilnih snovi o katerih je že bilo napisanega, predelana so posebni metodi brez segrevanja na visoke temperature ali taljenja. Na ta način se hranila ohranijo v celoti, zato lahko svoji koži zagotovite resnično vse kar potrebuje in si nenazadnje zasluži.

Butters masla so nič drugega kot zgolj in samo naravne maščobe v obliki, ki omogoča preprosto uporabo. Zakaj je to pomemben podatek? Ker mnogi sorodni izdelki vsebujejo pretežni delež vode, kateri so dodana masla v zanemarljivem deležu. Zato ni potrebe, da bi Butters maslom dodajali konzervanse, saj se bakterije v maščobah ne morejo naseliti.

Masla so 100 % organska, ki so povrhu vsega tudi brez umetnih barvil, parfumov in konzervansov. Ker vsebujejo sestavine izključno rastlinskega izvora, so prijazna tudi veganom.

Če torej trpite za problematično, srbečo, trdo, izsušeno kožo brez leska, ste končno na pravi poti, da težave odpravite za vselej.

V družini Butters so tudi olja!

Morda raje kot masla uporabljate naravna olja za nego kože. Med Butters izdelki najdete tudi ta. V priročni embalaži se za razliko od masel, v kožo vpijejo hitreje. Izbirate lahko med organskimi, nerafiniranimi olji:
  • Arganovo olje kot preventiva pred staranjem.
  • Mandljevo olje, eno najbolj vsestranskih naravnih olj, ki ga lahko uporabljamo tudi za odtsranjevanje ličil.
  • Olje zelenega oreha za čudovito porjavelo pol brez izpostavljanja soncu, ali za potemnitev las.
Hitra odprema v 2 delovnih dneh
Brezplačna poštnina nad 30 EUR vrednosti nakupa
100% varen nakup
Možnost plačila s kreditno kartico ali PayPal

Prijava na E-novice