0

Nega obraza

Čiščenje obraza

Čiščenje obraza

Redno čiščenje obraza predstavlja najosnovnejši del osebne higiene. Čiščenju kože namenite nekaj dragocenih minut vsako jutro in pred spanjem. Ja, tudi zjutraj je potrebno kožo očistiti, saj se čez noč na njej naberejo nečistoče – odvečno olje, sebum in ostanki kozmetičnih izdelkov. Čistilni gel je nežen a temeljit, učinkovito odstrani celo kremo z UV-zaščitnim faktorjem. Ustrezno čiščenje bo omogočilo bolj učinkovito nadaljnjo nego, zato tega koraka nikar ne preskočite.
Meglice za obraz

Meglice za toniziranje kože obraza

Prvi korak do lepe in sijoče kože je ustrezna priprava pred nanosom serumov in krem za obraz. Po čiščenju kožo tonizirajte z uporabo izbrane lepotne meglice, ki jo preprosto razpršite po obrazu, vratu in dekolteju. Tega koraka nikar ne izpustite, saj je ključen – s toniziranjem koži povrnemo ustrezen pH in jo pripravimo na nadaljnjo nego. Glede na tip kože lahko izberete meglico za toniziranje zrele, občutljivce ali problematične kože. Meglice za toniziranje kože temeljijo na termalni vodi Term Ptuj, ki je bogata z minerali, kar kožo olajša in pomirja.
 
Serumi za obraz

Serumi za obraz

V drugem koraku nege kože posezite po razkošnem serumu, ki bo na vašo kožo deloval ciljno. Le nekaj kapljic teh visokokoncentriranih izdelkov bo dovolj, da kožo oskrbite z najmočnejšimi vlažilci, antioksidanti, anti-age heroji ali preprosto poskrbite za zdravo kožno bariero. Vlažilni serum uporabljajte za preprečevanje suhe kože, antioksidativni serum z daleč najmočnejšimi antioksidanti vam bo pomagal pri regeneraciji kože in pigmentnih madežih, učvrstitveni serum s peptidi se lahko pohvali z neverjetnimi učinki, ko gre za preprečevanje gubic, obnovitveni serum s ceramidi pa odlično deluje pri porušeni barieri – srbečica, suha koža, rdečica, akne …Serumi za obraz temeljijo na termalni vodi Term Ptuj, ki je bogata z minerali, kar kožo olajša in pomirja.
Kreme za obraz

Kreme za obraz

Koža je osvežena, tonizirana in oskrbljena s serumi – sedaj je čas za nanos kreme za obraz. Ne želimo vam diktirati, katero uporabiti zjutraj in katero zvečer, temveč izberite najbolj primerno kremo za obraz glede na vaš tip kože ter želen učinek. V ponudbi najdete bogato vitaminsko vlažilno in vitaminsko hranilno kremo za obraz, ki vaši koži zagotovita obilico vitaminov in ostalih sestavin, ki jih potrebuje za zdrav in sijoč videz. Če želite od svoje negovalne rutine še nekaj več, pa se razvajajte z anti-age vlažilno in anti-age hranilno kremo, ki ju krasijo anti-age agenti – peptidi, ceramidi, koencim Q10 in hialuronska kislina, ki dokazano osvežijo in učvrstijo kožo, preprečujejo znake staranja in krepijo kožno bariero. Kreme za obraztemeljijo na termalni vodi Term Ptuj, ki je bogata z minerali, kar kožo olajša in pomirja.
Zaščita pred soncem

Zaščita pred soncem

Ni prave anti-age nege brez vsakodnevne zaščite pred soncem. Kremo z UV-zaščitnim faktorjem nanesite v zadnjem koraku negovalne rutine vsak dan, tudi pozimi – UVA-žarkov, ki povzročajo staranje kože, je v izobilju tudi v zimskim dneh. Pri Butters smo poskrbeli, da bo krema z UV-zaščitnim faktorjem nudila dovolj visoko zaščito, ampak da bo istočasno tudi prijetna in lahkotna na obrazu ter da bo z najmočnejšimi antioksidanti nudila regeneracijo kože ves dan.
Kviz

Kviz

Niste prepričani, kateri izdelek bi bil najbolj primeren za vašo kožo? Vabimo vas, da rešite kratek kviz, ki vas bo glede na vaš tip kože in kožne težave usmeril na ustrezne izdelke v obrazni liniji.
Zakaj smo drugačni

Prijava na E-novice

Error
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU