Brezplačna poštnina pri nakupih nad 30 €
080 12 50Blog | FAQ | Kontakt
Spoznajmo se
Prijava v trgovino
0

Masla

Karitejeva masla

Karitejeva masla

Karitejevo maslo je osnova družine Butters. Uporabljamo le 100 % organsko karitejevo maslo, ki ga predelujemo s posebnim hladnim postopkom. Karitejevo maslo je vsestransko uporabno, predvsem pa izjemno hranilno, ki naredi kožo gladko in neverjetno mehko. Izjemno se obnese v negi suhe, atopične in hrapave kože. Pozimi karitejevo maslo uporabljajte za zaščito kože pred mrazom in vetrom, poleti pa za regeneracijo kože po daljši izpostavljenosti soncu. V naši ponudbi najdete verjetno največje število različic kariteja, zato boste na svoj račun prišli vsi – ljubitelji sladkih, kremnih ali pa nevtralnih vonjev. Vsako maslo 100 ml ali 250 ml je možno dobiti s posebno personalizirano etiketo s sporočilom.
Cupaucu masla

Cupaucu masla

Smo eni prvih, ki so odkrili ta naravni zaklad iz Amazonije in ga vključili v izdelke za nego, predvsem vlaženje kože. Organsko cupuacu maslo ima vrhunske vlažilne sposobnosti saj veže vlago iz zraka ter jo zadrži v koži. To počne bolje kot lanolin, ki se najpogosteje uporablja v vlažilnih izdelkih za kožo, in tudi bolje kot karite. Za razliko od kariteja se hitreje vpije v kožo in je nekoliko mehkejše teksture. Cupuacu maslo je odlična alternativa za vse, ki ste preobčutljivi na karitejevo maslo in vse, ki jim primanjkuje vlage v koži. Cupuacu maslo je na voljo z nevtralnim vonjem, ki nekoliko spominja na kakav, in nekaterimi ostalimi vonjavami. Prepričani smo, da boste našli svojega favorita. Tudi masla iz cupuacuja so 100 % organska in veganska. Vsako maslo 100 ml ali 250 ml je možno dobiti s posebno personalizirano etiketo s sporočilom.
Mamice in otroci

Mamice in otroci

Mamice in otroci so verjetno ena bolj ranljivih skupin, ki potrebujejo prav posebno nego. Pri Butters to upoštevamo, zato smo za mamice razvili izdelek za preprečevanje strij in glajenje že nastalih. Gre za visoko specializiran izdelek, ki vsebuje karitejevo maslo, cupuacu maslo in mango maslo. To je dobitna kombinacija za povečevanje prožnosti kože, kar je osnova preprečevanja strij, maslo pa se odlično obnese tudi pri negi že nastalih strij. Strije z redno uporabo postanejo svetlejše in bolj gladke. Posebna formulacija zagotavlja visoko obstojnost na koži, kar je še ena pomembna lastnost masla, ki prepreči strije. V ponudbi imamo masla, primerna za najmlajše. Mama & baby je linija izdelkov, ki jo lahko uporabljata mamica in njen otrok hkrati. Gre za posebno maslo, ki delujejo izredno pomirjajoče na kožo, je izjemno mehko in hranilno. Masla za otroke so 100 % in temeljijo na karitejevem maslu in kokosovem olju. V njih boste našli tudi tekoči vosek jojobe, sončnično olje, ognjič in eterično olje, ki je primerno za najmlajše. Priporočamo uporabo za nego kože otrok od šestih mesecev dalje. Vsako maslo 100 ml ali 250 ml je možno dobiti s posebno personalizirano etiketo s sporočilom.
Mešanice masel

Mešanice masel

Naravne maščobe v obliki masel in olj lahko v sinergiji na kožo delujejo čudežno. Vendar pa je potrebna velika mera skrbnosti pri izbiri in ustvarjanju optimalnih kombinacij. Tukaj boste našli maslo za preprečevanje in odpravljanje prvih znakov staranja, ki vsebuje arganovo olje in tekoči vosek jojobe. Zagotovo boste navdušeni nad maslom za nego ustnic s čebeljim voskom v različnih vonjih/okusih. Maslo za bolj zagorelo polt – kakavovo maslo pa bo vaša stalnica v poletni negi. Razvili smo tudi visoko specializirano maslo za nego tetovaže in še kaj. Še vedno 100 % organski, dišeči, učinkoviti in blagodejni izdelki za kožo. Vsako maslo 100 ml ali 250 ml je možno dobiti s posebno personalizirano etiketo s sporočilom.
Zakaj smo drugačni

Prijava na E-novice

asdf
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU