V poletnih mesecih velja poletni režim pošiljanja paketov: ob petkih vaših paketov z masli, pilingi in porjavitvenimi pudingi, zaradi visokih temperatur in nizkega tališča teh izdelkov, ne predajamo poštnim službam.

Zapri
Spoznajmo se
Prijava v trgovino
0

Dobro počutje

Terapevtska kozmetika

Terapevtska kozmetika

Redna telesna dejavnost ugodno vpliva na zdravje in splošno počutje, zato bi morala biti naša vsakodnevna rutina. Po drugi strani vrhunski in rekreativni šport premikata meje vzdržljivosti in zato se pomen zdravega športnega udejstvovanja vedno bolj izgublja. Primerna skrb zase, še posebej na področju preventive, priprave na športno aktivnost in regeneracijo po njej, je edina garancija za zmožnost premagovanja fizičnega napora na dolgi rok. Butters predstavlja vrhunsko terapevtsko kozmetiko v obliki masažnih gelov in krem z blagodjenimi učinki na celotno človeško telo. Za sproščanje po obremenitvi je tu hladilni masažni gel, pred šporno aktivnostjo pa posezite po ogrevalnem masažnem gelu, ki poveča prekrvitev kože. Za ohranjanje prožnosti gibalnega sistema se odlično obneseta masažni gel z glukozaminom in krema z bosvelno kislino, relax masažni gel pa bo lajšal težave s težkimi in utrujenimi nogami. 
Prehranska dopolnila

Prehranska dopolnila

Prehrana sodobnega človeka že dolgo ni več to kar je bila nekoč. Izropana hranil ne zagotavlja optimalno količino vitaminov in mineralov, hiter življenjski tempo pa še dodatno sili v slabe prehranjevalne navade. Uživanje prehranskih dopolnil je torej pomemben delček mozaika zdravih prehranjevalnih navad, splošnega zdravja in dobrega počutja. Butters prehranska dopolnila so plod dolgoletnih izkušenj na področju razvoja in proizvodnje prehranskih dopolnil za odrasle in otroke. Med izdelki boste našli različne vitamine in minerale (vitamin D3, vitamin E, magnezijev citrat) v obliki samostojnega izdelka oz. specializiranih mešanic. Posebno področje prehranskih dopolnil predstavljajo še dopolnila v obliki kapsul (kapsule z glukozaminom divjim kostanjem, polžjim izvlečkom in bosvelno kislino), ki kot dopolnila terapija masažnim gelom zagotavljajo vrhunske in dolgotrajne rezultate. 
Zakaj smo drugačni

Prijava na E-novice

Error
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU