0
Podpora uporabnikom
080 12 50
SI  EN  CRO

Zagorela polt – uporabite kakavovo maslo in orehovo olje

Nežno zagorela polt je lepa, in dosežete jo lahko, če to pomlad pričnete uporabljati Butters organsko kakavovo maslo ali orehovo olje (olje zelenega oreha). Ja, Butters naravna kozmetika to omogoča.

Končno smo se poslovili od zime, ki je bila letos dolga in mrzla. Vsak dan bolj nas božajo sončni žarki in toplo vreme razveseljuje. Kot bi mignil bo tukaj poletje, čas dopustov in počitnic, zato je prav, da pripravimo kožo na večjo izpostavljenost soncu. Pri Butters naravna kozmetika imamo v ponudbi tri izdelkr, ki vam bodo pomagali pridobiti zagorelo polt. Da ne boste ob prvi izpostavljenosti soncu rdeči kot »kuhan rak«.  

ORGANSKO KAKAVOVO MASLO – Cocoa Butter

Kakavovo maslo, ki vsebuje tudi kokosovo olje, je organsko maslo. Je nerafinirano maslo, kar pomeni, da je predelano na hladno. Na ta način kakavovo maslo ohrani kar se da veliko mineralov, vitaminov in maščobnih kislin. Če že uporabljate kakavovo maslo in kakavove kocke kupujete v lekarnah, potem veste, kako trdo je kakavovo maslo v svoji naravni obliki. Naše organsko kakavovo maslo je edinstveno saj je bistveno bolj prijazno uporabniku in se ga zlahka razmaže na koži.

Organsko kakavovo maslo uporabljamo preden se odpravimo na sonce. Kakavovo maslo ne vsebuje sončnega faktorja, zato je nujno, da se prej namažete s kremo, ki le-tega vsebuje. Organsko kakavovo maslo bo delovalo tako, da polt ne bo opečena, temveč nežno zagorela. Priporočamo, da pričnete z uporabo čimprej, da bo koža pripravljena na vrhunec sezone.

ORGANSKO MASLO MIX BUTTER – karitejevo maslo, kakavovo maslo, kokosovo olje

Mix butter je zelo podoben izdelek kakavovemu maslu, le da poleg kakava in kokosa vsebuje še karitejevo maslo. Tako kot kakavovo maslo, tudi to maslo priporočamo preden se odpravite na sonce. Ker je karitejevo maslo zelo hranilno, ga ne pozabite uporabiti niti po sončenju. Sončni žarki, hočete nočete, kožo izsušijo, ob daljši izpostavljenosti lahko povzročajo celo gube ali pigmentne madeže. Zato je potrebno, da je nega po sončenju ustrezna. Nega s karitejevim maslom ji bo prišla zelo prav, saj karitejevo maslo veže vlago iz zraka in jo zadrži v koži. Poleg tega karitejevo maslo pomirja in regenerira povrhnjico kože. Izdelek vsebuje visok delež vitamina E. To je najmočnejši antioksidant, ki upočasnjuje proces odmiranja kožnih celic in pospešuje nastajanje novih. Vaša koža bo zato izgledala bolj mladostno in napeto.


ORGANSKO OREHOVO OLJE oz. OLJE ZELENEGA OREHA – Green Walnut Oil

Pravzaprav gre za olje zelenega oreha. Zeleni orehi so mladi, še ne zreli orehi, ki vsebuje posebno snov juglon. To je naravno barvilo, ki obarva kožo. Lahko ga uporabljate na koži ali laseh. Priporočamo, da organsko orehovo olje nanesete neposredno na telo in enakomerno vtrete. Nega kože na ta način naj traja vsaj 14 dni, da opazite prve rezultate.


Za zagorelo polt imate torej tri možnosti. Če imate raje organsko maslo uporabite organsko kakavovo maslo Cocoa Butter ali Mic butter. Mix butter je nadgradnja kakavovega masla, saj vsebuje karitejevo maslo, ki bo nahranil izsušeno kožo. Če prisegate na organsko olje za nego kože, potem je organsko orehovo olje Green Walnut Oil prava izbira. Nega kože naj bo vaša prva skrb to pomlad, z mislijo na sončne poletne dni!
 

Preberi tudi

Mandljevo in arganovo olje sta nazaj

Mandljevo in arganovo olje sta končno nazaj! V novi podobi in v novi druščini. Preverite kdo ali kaj jima bo to jesen še delal družbo.

4

Konopljino mazilo v vsem svojem sijaju

Konopljino mazilo je sijajen izdelek za nego kože. Uvodni članek za konopljino mazilo razkriva osnove, tokrat pa preberite malce bolj strokoven opis in kako uporabljati konopljino mazilo.

1

Konopljino mazilo ali konopljino maslo?

Konopljino mazilo večina že pozna, saj smo o njem napisali in povedali že kar nekaj. Vseeno si to fantastično konopljino mazilo zasluži dodatno obravnavo, zato berite dalje, če ga želite spoznati še bolje.

Kako je kakavovo maslo postal zmagovalec

Kakavovo maslo je osvojilo prvo mesto! Pridobilo je laskavi naziv zmagovalca za Grazia Beauty Awards v kategoriji Nega telesa – za navdih iz narave. Na kakavovo maslo smo tako zelo ponosni, da smo se odločili deliti vtise iz preteklega petka.

Super hrana za kožo
Organska masla
PRIVOŠČI SI JIH
Hitra odprema v 2 delovnih dneh
Brezplačna poštnina nad 30 EUR vrednosti nakupa
100% varen nakup
Možnost plačila s kreditno kartico ali PayPal

Prijava na E-novice