Brezplačna poštnina pri nakupih nad 30 € znotraj Slovenije
080 12 50Blog | FAQ | Kontakt
Spoznajmo se
Prijava v trgovino
0

To pomlad recite ADIJO CELULITU! 

Bližajo se toplejši meseci, ko bomo zopet skočili v lahkotnejša oblačila in pokazali več kože. V zimskih mesecih smo nekoliko pozabili nanj, ampak sedaj pa se že vedno pogosteje pojavlja vprašanje – »Kako se čim hitreje znebiti celulita?« 

S celulitom živi večina žensk
To pomlad recite ADIJO CELULITU!

Dejstvo je, da ima celulit od 80-90 % žensk in le redkokatera ga s ponosom pokaže. Ženske ga poznamo kot nepravilnost na svoji koži, pa vendar ni bilo vedno tako. Prvič so ga omenili v Franciji v 19. stoletju, kot neprivlačno lastnost na ženskem telesu. Od tega trenutka dalje se ženske borimo s celulitom kot pomanjkljivost, ki jo je treba za vedno pregnati. Toda kako to storiti uspešno?

Mišljenje, da nastanek celulita povezujemo le s povečano telesno težo in maščobo, je zmotno! Marsikdo je prepričan, da lahko celulit »odtelovadimo stran«, vendar na žalost ni tako preprosto. Vzroki zanj se pogosto res odražajo v našem načinu življenja in količini gibanja, povezani pa so tudi s številnimi drugimi faktorji, kot so hormonske spremembe, starost, spol, prehrana …  

Celulit je težava, ki jo povzroča slaba prekrvitev!

Celulit je sprememba vezivnega tkiva in maščobnih celic, ki nastanejo zaradi limfnih sprememb. Na koži je videti kot zguban relief.
Navadno nam dela skrbi
  • okoli trebuha,
  • na zadnjici,
  • stegnih.
Večinoma je prisoten le pri ženskah, saj so vezivna tkiva pri moških postavljena drugače (mrežasto), zato jim celulit ne dela preglavic. 

Zakaj celulit sploh nastaja?
To pomlad recite ADIJO CELULITU!

Povzroča ga ogromno dejavnikov in maščoba je pravzaprav najmanjši krivec. Eden glavnih razlogov za njegov nastanek pa je posledica slabega krvnega pretoka - pomankanje limfne cirkulacije. To pripelje do kopičenja toksinov in razgradnje vlaken, ki povezujejo plasti kože skupaj. Ta vlakna tako postanejo žilava, neelastična, se skrčijo in ustvarijo jamice – prvi znaki celulita.
Če ne začnemo ukrepati že ob prvih vidnih znakih, se toksini začnejo vedno bolj kopičiti, kar privede do zadrževanja vode in odpadnih odvečnih snovi v telesu.
Slaba prekrvljenost poveča nalaganje maščobe v celicah, zato se te povečajo in začnejo potiskati poškodovana vlakna še višje, kar mi opazimo kot deformacijo površja kože. Naša koža tako postane na tarčnih predelih toga, bleda, zgubana in neprožna.

Začnite dan z Butters anticelulitnim losjonom!

To pomlad recite ADIJO CELULITU!
 Pri Buttersu smo skrbno iskali sestavine, ki bodo omilile videz pomarančne kože in učinkovale na dolgi rok, zato smo razvili kar dva produkta, ki dopolnjujeta en drugega -  in sta zelo učinkovita! Oba produkta vsebujeta kofein iz guarane, ki je zelo dobro poznan stimulant pri zmanjševanju celulita. Ta deluje diuretično – pomaga odvajati vodo iz telesa, poveča mikroprekrvitev in izločanje strupov iz telesa.
 
Butters dnevni anticelulitni losjon smo razvili tako, da smo poleg kofeina dodali izdelku še makov ekstrakt, ki topi maščobo v celicah ter tako omili potisk poškodovanih celic na površje.
Prednosti našega losjona so lahkotna tekstura, hitra vpojnost in omamen vonj po marakuji, zato bo postal nepogrešljiv izdelek v vaši jutranji vsakodnevni rutini. Losjon bo pospešil prekrvitev, zmanjšal videz celulita, vaša koža pa bo ves dan čvrsta, prožna, mehka in navlažena.

Noč ima svojo moč!

To pomlad recite ADIJO CELULITU!
Da bi bili rezultati še bolj opazni, pa smo pri Buttersu razvili tudi produkt, ki učinkuje na našo kožo, medtem ko spimoButters Anticelulitni gel je primeren za večerno uporabo. Gel dobro vmasiramo s krožnimi gibi v kritične predele pred spanjem.
Kombinacija kofeina in eteričnih olj ciprese, brina in ekstrakta bršljana bodo dodatno napeli vašo kožo, jo globoko hidrirali ter tako ohranili vsebnost elastina in hialuronske kisline v koži. Vsebnost mentola pa bo še dodatno spodbudila delovanje in mikroprekrvitev ter na vaši koži pustila rahlo hladilen učinek.

Vendar pa ravno zaradi eteričnih olj Butters anticelulitni gel ni primeren za nosečke. Te bodo morale svojo kožo čez dan negovati z Butters anticelulitnim losjonom, zvečer pa rajši poseči po Butters Belly maslu, ki bo prav tako učvrstil in vlažil vašo kožo, z vtiranjem masla pa boste pospešile tudi prekrvitev kože – kar je pa naš cilj, kajne?

Ne pozabite na masažo!

Pri uporabi anticelulitnega losjona in gela morate biti vztrajni ter ju nanašati vsakodnevno s krožnim masiranjem (vsaj 10 minut) v problematične predele.
To pomlad recite ADIJO CELULITU!
Tako bodo prvi rezultati opazni že po 4 tednih uporabe
Velik vpliv na nastanek celulita ima tudi prehrana. Prekomerno uživanje sladkorja povzroča togost kolagena, zaradi česar se naše vezivno tkivo krči in celulit hitreje nastaja, prav tako prevelike količine soli povečajo nastanek toksinov in vode v tkivih

Svetujemo vam, da rajši kot po slanih in sladkih prigrizkih posežete po naših Butters pilingih za telo, s katerimi boste z nežno masažo med tuširanjem povečali prekrvitev kože in odstranili odmrle celice.
Še za konec - celulit je naš spremljevalec že od nekdaj, le zadnja leta mu posvečamo veliko več pozornosti.

Zato ostanite vztrajni, da bo to leto borba z njim uspešna! Če se boste dovolj aktivni, se zdravo prehranjevali, izogibali stresu, pili dovolj vode in se seveda masirali z Butters anticelulitnimi izdelki, je rezultat zagotovljen!
Zakaj smo drugačni

Prijava na E-novice

Error
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU