0

Serum za nego obraza – kako in kaj

Serum za nego obraza je pomemben del negovalne rutine, ki ga je vredno uporabljati vsak dan, tudi večkrat dnevno. V naslednjih vrsticah vam razkrivamo, zakaj Butters dekleta naravnost obožujemo naše serume, katere in zakaj priporočamo ter kako delujejo na koži.

Serum ni krema!

Zdi se, da je uporaba seruma za obraz postal priljubljena korak v negovalni rutini šele v zadnjem času, zato marsikatera lepotna navdušenka ne ve točno, zakaj, če sploh, potrebuje serum za obraz na svoji kozmetični polički. Butters dekleta zagovarjamo, da mora vsaka ženska  imeti doma vsaj en serum za obraz, s katerim dnevno neguje svojo kožo in jo oskrbi s ključnimi aktivnimi sestavinami.
Serum za nego obraza kako in kaj

Kakšen serum za obraz uporabiti, je seveda stvar vsake posameznice, odvisno od želene ciljne nege oz. od kožne problematike, vsem pa je skupno, da je potrebno serum za obraz nanesti na očiščeno, tonizirano kožo pred uporabo kreme za obraz.

Na trg obstaja serum za obraz v tisoč in eni obliki. Lahko je na vodni ali oljni osnovi, lahko pa je tudi nekaj vmes – t. i. emulzijski serum, ki vsebuje tako vodne kot oljne komponente. V Butters kolekciji najdete lahkotne vodne serume in emulzijske oz. kremne serume. 

Visoka koncentracija aktivnih sestavin

Čeprav serum za obraz lahko (ni pa nujno) vsebuje na prvi pogled takšne sestavine kot krema, se bistvena razlika skriva v deležu sestavin. Serum za obraz vsebuje bistveno višjo koncentracijo aktivnih sestavin, zato je z njegovo redno uporabo moč pričakovati obljubljene rezultate.

Serum za obraz se ravno zaradi visokih koncentracij aktivnih sestavin uspešno bori proti znakom staranja, suhi koži, aknasti koži, pigmentnim madežem in podobno. Njegova tekstura je običajno lahkotna in se zelo lepo razmaže, zato zadostuje le nekaj kapljic, ki se preprosto razporedijo po celotnem obrazu, vratu in dekolteju.

Če uporabljate ličila, je lahko ustrezen serum za obraz odlična podlaga, kremo za obraz pa lahko kar izpustite. Če ste zagovornica enostavnih negovalnih rutin, pa lahko serum za obraz odlično kombinirate z obrazno meglico oz. prho. Najprej z njo osvežite obraz, nato pa nanesete serum za obraz.

Kateri serum za obraz je zame?

Da bo vaša koža kar najbolj zadovoljna, je zelo pomembno, kateri serum za obraz izberere. V Butters kolekciji najdete štiri serumi, ki se razlikujejo glede na namen uporabe oz. kožni problem, ki ga rešujejo:
  • SUHA KOŽA – Njeno pojavnost odlično zmanjšuje in preprečuje vlažilni serum za obraz, ki bazira na naravnem vlažilnem faktorju. Gre za sestavine, ki so naravno prisotne v naših celicah in so pomembe za zdrav izgled kože brez suhih predelov. Serum za obraz krasi še hialuronska kislina, zagotavlja pa dolgotrajno in globinsko vlaženje. Serum za obraz je na vodni osnovi.
  • DROBNE LINIJE IN PIGMENTNI MADEŽI – Rešitev je antioksidativni serum za obraz, ki vsebuje obilico najmočnejših antioksidantov, kot so stabilna in nedražilna oblika vitamina C, koencim Q10, resveratrol, izvleček zelenega čaja, sladkega korena in rožmarina. Serum za obraz se odlično bori proti madežem in drobnim linijam, čisto po "kmečki logiki" – antioksidanti pospešujejo regeneracijo kože in varujejo pred degenerativnimi procesi. Serum za obraz je na kremni osnovi.
    Serum za nego obraza kako in kaj
  • PORUŠENA KOŽNA BARIERA – Včasih se zgodi, da kožna bariera postane propustna, kar pomeni, da koža pospešeno izgublja vlago in ostale snovi, ki jo delajo sijočo, lepo, zdravega videza. Posledica so suha koža, rdečica, mozoljčki, razdraženost. Obnovitveni serum za obraz s ceramidi se odlično bojuje proti omenjenim problematikam, kožo pomirja in vrača v udobno stanje. Serum za obraz je na kremni osnovi.
  • DROBNE LINIJE IN GUBICEUčvrstitveni serum za obraz, s katerim lahko odložimo proces staranja kože in delujemo preventivno. Vsebuje izjemno mešanico peptidov Argirelox® in Hyadisine® marine ingredient, kar deluje učvrstitveno in vlažilno. Serum za obraz prinaša zavidljive rezultate zlasti na predelu okoli oči in čela, saj zavira krčenje mimičnih mišic, ki povzročajo gube. Serum za obraz je na vodi osnovi.
Še vedno niste prepričani, kateri serum za obraz je pravi za vaš tip kože? Vabimo vas, da izpolnite kratek kviz in pridobite personalizirano priporočilo.

Hvala, ker nas berete in lep dan vam želimo! :)

V članku omenjeni izdelki

Vlažilni obrazni serum
Dodano med priljubljene

Vlažilni obrazni serum

47,90 €
ODKRIJTE
V KOŠARICO
Antioksidativni obrazni serum
Dodano med priljubljene

Antioksidativni obrazni serum

62,90 €
ODKRIJTE
V KOŠARICO
Učvrstitveni obrazni serum s peptidi
Dodano med priljubljene

Učvrstitveni obrazni serum s peptidi

89,90 €
ODKRIJTE
V KOŠARICO
Obnovitveni obrazni serum s ceramidi
Dodano med priljubljene

Obnovitveni obrazni serum s ceramidi

54,90 €
ODKRIJTE
V KOŠARICO
< >
Zakaj smo drugačni

Prijava na E-novice

Error
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU