Prosto delovno mesto - SKRBNIK PROCESNIH NAPRAV
Zapri
0

Pregled leta 2021 - kaj se je v preteklem letu dogajalo pri Butters?

Počasi in previdno, a pogumno in z zanosom  smo zakorakali v leto 2022 s svežimi idejami, novimi projekti in pozitivno energijo. Ko delamo nove načrte, smo se Butterske ozrle nazaj in na kup zbrale nekaj ključnih dogodkov leta 2021, ki so nam še posebej pri srcu!

JANUAR
Pregled leta 2021 - kaj se je dogajalo v preteklem letu pri Butters?

FEBRUAR

MAREC

  • Predstavili smo nove dizajne pakirnih škatel ter okolju prijazne vrečke za izdelke iz 40 % trave in 60 % recikliranih materialov.
  • Predstavili smo povsem nov izdelek, ki smo ga zasnovali za doječe matere in novorojenčke – mazilo za prsne bradavice Nipple balm, vegansko alternativo lanolinu.
  • Revija Cosmopolitan predlaga hranilno masko z izpiranjem mango & vanilija za enega NAJ lepotnih izdelkov leta na tekmovanju Cosmopolitan Beauty Awards.

Pregled leta 2021 - kaj se je dogajalo v preteklem letu pri Butters?
APRIL 

MAJ

  • Lansirali smo linijo terapevtskih izdelkov ter prehranskih dodatkov Butters Well-being, ki so bili prej del naše linije Booster Gel, sedaj pa smo prenovili njihov izgled in jih pridružili Butters družini.
  • Izdelke Well-being smo predstavili v sodelovanju s kineziologinjo in osebno trenerko Sašo Žilnik v sklopu sredinih predstavitev #wellbeingwednesday.
  • Vzpostavili smo spletno stran Butters Hrvatska in jo pričeli pripravljati na otvoritev.

JUNIJ 
Pregled leta 2021 - kaj se je dogajalo v preteklem letu pri Butters?

JULIJ

  • Izdelke Butters smo začeli prodajati tudi v trgovini Okay v ljubljanskem BTC.
  • Butterske smo se odpravile na kolektivni dopust, da se odpočijemo in pripravimo na nove izzive in projekte, ki smo si jih zastavile za drugo polovico leta. 

AVGUST

SEPTEMBER  
Pregled leta 2021 - kaj se je dogajalo v preteklem letu pri Butters?

OKTOBER

NOVEMBER

DECEMBER

  • V City centru Celje smo ves december predstavljali izdelke Butters na božično-novoletni stojnici. Obiskalo nas je veliko Butters navdušenk ter tudi novih lepotnih navdušenk, ki so lahko vohale in preizkušale številne Butters izdelke. Nad številčnim odzivom smo bili neverjetno presenečeni in navdušeni. 
Kot je razvidno s seznama, smo bile Butterske v letu 2021 pridne kot čebel'ce! Vse, kar smo si zamislile, smo uresničile, uspešno smo se soočile z vsemi preprekami in ovirami, ki so se pojavile na naši poti, in komaj čakamo, da vidite, kaj pripravljamo za vas v letu 2022!
 
Hvala, da ste z nami, vabimo vas, da ostanete z nami še naprej. Vredno bo! :)
 

 
Zakaj smo drugačni

Prijava na E-novice

Error
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU