Zaradi trenutne situacije povezane s Covid-19, se lahko čas odpreme paketov podaljša. 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Zapri
Brezplačna poštnina pri nakupih nad 50 € znotraj Slovenije
080 12 50 FAQ | Kontakt | Zaposlitev
Spoznajmo se
Prijava v trgovino
0

Organska masla in olja so lepo darilo

Organska masla in olja so lepo darilo
Pošteno smo že zakorakali v Veseli december in počasi se bo pričela tudi prava praznična evforija - »Kaj podariti kot božično darilo? Kaj je dovolj lepo, izvirno in hkrati uporabno darilo?«, bo verjetno najbolj pogosta dilema v tem mesecu. Pripravili smo nekaj predlogov za božično darilo, ki ga lahko letos podarite svojim najbližjim. Seveda pa zraven navajamo tudi razloge. Vsi naši izdelki so organski, ne vsebujejo petrokemikalij, umetnih barvil, parabenov ali konzervansov.

Božično darilo #1: MASLO ZA TELO S PRAZNIČNO ETIKETO Z LEPIMI ŽELJAMI
Verjetno je redek tisti, ki v zimskih mesecih nima težav s suho kožo. Če že ne po telesu in obrazu, pa mu sigurno popoka koža na rokah. Kidanje, odmetavanje snega z avta, mraz in veter so pač situacije, ki so hočeš nočeš pozimi vsakodnevno na sporedu. Kaj je pri tem novega? Čudovita praznična nalepka, ki bo krasila vsako maslo 100 ml, na njej pa bo tudi božično-novoletno voščilo, ki se ga bo vam draga oseba, zagotovo razveselila.

 

Ob naslednjih težavah s kožo priporočamo:

  • RAZPOKANE ROKE in STOPALA – Najboljša izbira je karitejevo maslo – SHEA BUTTER, ker že po svoji naravi vsebuje alantoin, ki celi in mehča razpokano kožo. Če želi oseba še dišati pa izberite VANILLA BUTTER (karite z vaniljo), STRAWBERRY BUTTER (karite z jagodo) ali MANGO BUTTER (karite z mangom).
  • SUHA KOŽA NA OBRAZU – absolutno najboljši izbiri ANTIAGE BUTTER ali CUPUACU BUTTER. V primeru izredno suhe kože izberite prvega, v primeru mešane kože pa drugega.
  • SUHA KOŽA PO TELESU – Najbolj priporočamo karitejevo maslo (SHEA BUTTER, VANILLA BUTTER ali STRAWBERRY BUTTER), brez problema pa lahko izberete tudi BELLY BUTTER. To maslo je zardi mangovega masla precej mastno, zato je v osnovi namenjeno preprečevanju in glajenju nosečniških strij.
  • ZA MAMICO IN OTROKA izberite MAMA & BABY BUTTER SIKA ali KAMILICA. To maslo je visoko hranilno in ne bo razdražilo otroške kože, dodana SIVKA oz. KAMILICA in OGNJIČ jo celo pomirjajo. Maslo je zelo mehke strukture, odlično se obnese za nego pleničnih izpuščajev, kot tudi pri zelo suhi in razpokani otroški koži.
  • ZA PEKO SLAŠČIC – Izberite COCOA BUTTER, s katerim lahko nadomestimo kravje maslo pri peki božičnih keksov.

Božično darilo #2: MASLO ZA TELO S PERSONALIZIRANO ETIKETO
V prejšnji točki smo zelo nazorno pokazali kdaj oz. za koga izbrati določeno maslo. Vsako naše organsko maslo za telo 100 ml in 250 ml lahko dobite tudi s posebnimi personaliziranimi etiketami s posvetilom. Dobra izbira kot darilo za rojstni dan ali pa če ne marate preveč »prazničnega kiča« Na voljo so tri različice.


Božično darilo #3: MASLO ZA USTNICE Z LEPIMI ŽELJAMI
Organsko maslo na nego ustnic, ki izredno učinkovito neguje suhe, poškodovane in razpokane ustnice. Njegova sestava je nadvse hranilna in bo poskrbela, da bodo vaše ustnice mehke in gladke. Vsebuje cupuacu maslo, kokosovo olje, mandljevo olje in čebelji vosek. Spodaj si poglejte, kako lično zapakiranega prejmete. Lepo darilo, naravnost za pod božično jelko. :)


Božično darilo #4: OLJE ZA TELO
Če veste, da oseba, ki jo želite obdariti, prisega bolj na olja za nego telesa kot masla, imamo rešitev tudi za to. Nedavno smo v ponudbo vključili negovalna olja za kožo in lase in masažna olja. Na voljo so arganovo olje, mandljevo olje, olje zelenega oreha, zelo izvrino darilo pa je tudi olje proti stresu, olje za srečo in olje za energijo. Celotno ponudbo si lahko ogledate TUKAJ.

Verjamemo, da smo vam pomagali pri izbiri božičnih daril. V kolikor imate dodatna vprašanja nam pišite na info@butters.si ali pokličite brezplačno telefonsko številko 080 12 50. Z veseljem bomo svetovali.

Zakaj smo drugačni

Prijava na E-novice

Error
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU