Zaradi trenutne situacije povezane s Covid-19, se lahko čas odpreme paketov podaljša. 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Zapri
Brezplačna poštnina pri nakupih nad 50 € znotraj Slovenije
080 12 50 FAQ | Kontakt | Zaposlitev
Spoznajmo se
Prijava v trgovino
0

Novoletne zaobljube lepotnih navdušenk

Prihaja konec leta in verjetno večina izmed nas željno pričakuje trenutek, ko bomo lahko obrnili nov list in v knjigi življenja pričeli pisati novo poglavje, ki ga bo prineslo leto 2022. Verjamemo, da je mnogim preteklo leto prekrižalo marsikatere načrte in zaobljube, a to ne pomeni, da letos ne bomo zastavili novih ciljev, zaobljub in stremeli k novim (ali že obstoječim) sanjam.


Statistika kaže, da je 80 % ljudi, ki si je decembra zadalo novoletne zaobljube, na njih popolnoma pozabilo že do februarja. Petina najbolj zagrizenih pa je uspela novoletne zaobljube spremeniti v navade, saj so se dobro pripravili, zavihali rokave, stisnili zobe in vztrajali pri zaobljubah toliko časa, da so postale del njihovega vsakdanjika in načina življenja.
Novoletne zaobljube lepotnih navdušenk

Kako pristopati k novoletnim zaobljubam, da se jih bomo lažje držali?

Zastavite si več manjših ciljev. 

Predvsem naj bodo realistični,  saj jih bomo tako lažje in hitreje ter z večjim zanosom izpolnili. Če je vaša srčna želja, da bi enkrat tekli maraton, si zadajte cilj, da boste vsak dan vsak eno uro tekli. Seveda ne pozabite na primerno obutev in se predhodno dobro ogrejte, da se izognete poškodbam. Grelni masažni gel Butters bo vaše mišice odlično pripravil na telesno aktivnost, po aktivnosti pa bo Hladilni masažni gel z mentolom na koži ustvaril občutek ugodja, mišice pa sprostil in da občutek lahkotnosti.
 

Vizualizirajte svoje cilje.
Novoletne zaobljube lepotnih navdušenk

Bolj jasno si bomo pred očmi predstavljali celotno pot do cilja, vse možne prepreke in ovinke, lažje boste dosegli cilje. Vsako jutro med prhanjem ali zvečer med umivanjem zob se opominjajte, kaj želite doseči in zakaj. Bodite kot vozniki Formule 1, ki že pred startno črto v mislih večkrat prevozijo celotno pot od začetka do konca in imajo cilj jasno zarisan pred očmi, kljub temu, da še niti niso pohodili plina.
 

Dajte času čas. 

Da neka dejanja spremenimo v navado, traja tudi po več mesecev. Zato ne smete odnehati takoj, ko se vam zdi, da še niste opazili nobenih sprememb. Najsi se učite igrati kitaro, želite izgubiti nekaj kilogramov ali pa jeste bolj zdravo, da bi izboljšali svoje zdravje, na začetku se bo vedno zdelo, da napredujete s polžjo hitrostjo. Vztrajnost je lepa čednost in rezultati bodo vredni truda.
Da boste kos vsem opravilom in hobijem, pa ne pozabite na dnevno dozo zdravja v obliki prehranskih dopolnil, kot sta oralno razpršilo Vitamin D + E ter mineralno-vitaminski pripravek v prahu Magnezij + vitamin C.
 

Ovire ne pomenijo neuspeha … 
Novoletne zaobljube lepotnih navdušenk

... zato ne vrzite puške v koruzo, če kdaj skrenete s poti ali pa se spotaknete ob kamen ali poleno. Spodrsljaji so del življenja in procesa ponotranjenja navad, povsem normalno je, da pot do cilja ni povsem ravna in gladka (čeprav bi bilo super, če bi kdaj lahko bila). Ni važno, kolikokrat se spotaknete, pomembno je le, da se ponovno poberete in nadaljujete proti ciljni črti, ki je nikoli ne smete izpustiti izpred oči. Pa ne pozabite – počasi in vztrajno.
 

In seveda – najpomembnejša lekcija – radi se imejte, pa če vam spodleti ali pa uspe.

Morda vas življenje zanese v drugo smer, preseneti z izrednimi dogodki, ali pa ugotovite, da vam morda nova navada ali spretnost ni tako zelo pri srcu, kot se vam je najprej zdelo. Čisto nič ni narobe, če se odločite pavzirati ali pa opustiti načrte in cilje, ker morda časovno ali pa mentalno niste zmožni. In ni vam treba čakati na novo leto, da se lotite novih načrtov in ciljev ter sanj – prej ko začnete, prej boste prečkali nove ciljne črte.

Še nekaj predlogov, kako uspešno končati staro leto in se dobro pripraviti na novo leto:

Kozmetična navdušenka ali zaposlena mama, vsaka ženska si rada vzame nekaj minut zase in svoje telo. Pred pregledom kozmetičnih izdelkov kopalnico dobro očistite, operite vse brisače in pobrišite ogledalo, da boste v novem letu še bolje videle svoje negovano telo.

Potem predlagamo, da:

  • pregledate svoje izdelke za kožo in njihov rok uporabe. Vse, kar je pretečeno, naj roma v koš. Če pa izdelka ne uporabljate, poskrbite, da gre v roke prijateljici, ki ga bo z veseljem porabila.
  • Novoletne zaobljube lepotnih navdušenk
    napišite seznam vsega, kar še potrebujete oz. vam bo kmalu pošlo. Če si želite mehke in nahranjene kože, vas vabimo, da si v naši spletni trgovini ogledate veliko ponudbo masel. Mi vam predlagamo Apple Pie maslo in Apple Pie losjon z vonjem po čisto pravi jabolčni piti, ki je letos navdušil prav vse. Letos smo kolekciji dodali še gel za tuširanje v družinskem pakiranju Apple pie shower gel, ki bo vaše čute razvajal še med prhanjem.
  • pregledate make-up izdelke in operete vse čopiče, saj je umazanija na njih velikokrat vzrok na nečistoče na obrazu.
  • operete glavnike in krtače za lase. Na laseh se namreč nabira veliko umazanije, ki vpliva na vaše lasišče. Pred novim letom je super, če lahko obiščete frizerja, da odstriže vsaj razcepljene konice. Če pa vam to ne bo uspelo, si lase operite same in jih malo pocrkljajte z našo Masko za lase za izpiranje ali pa na konice nanesite Leave-in masko brez izpiranja.
  • Kam greste, ko želite mir? V novem letu, polnem izzivov, vam priporočamo, da najdete miren prostor v svojem domu, kjer lahko zadihate, meditirate ali samo sedite s svojimi mislimi. Ste vedeli, da so eterična olja del aromaterapije? Veliko lastnic Butters masel jih uporablja prav v te namene. Namažite maslo na vse predele, kamor drugače pošpricate parfum- vrat, zapestja in za ušesa ter se prepustite prijetim vonjem, ki vas bodo umirili in popeljali v drug svet. Mi vam predlagamo Mama & Baby maslo z nežnim vonjem sivke.
  • Med prhanjem naredite temeljit piling telesa, ki bo zgladil kožo, odstranil mrtve kožne celice in pomagal koži zasijati (in dišati). Če izberete Butters hranilni sladkorni piling, bo na vaši koži pustil še prijeten masleni zaščitni sloj, zaradi česar maslo za telo ali pa losjon za telo sploh ne bosta potrebna direktno po prhanju.
  • Ne pozabite tudi na svoj obraz. Že uporabljate izdelke, ki so vam pisani na kožo? Dajte priložnost izpopolnjeni in skrbno premišljeni obrazni liniji Butters - kreme za obraz, serumi za obraz ter meglice za obraz bodo z izbranimi aktivnimi sestavinami poskrbele za vse vaše probleme, da boste lahko sijale kot zvezde, kar ste. 
Zakaj smo drugačni

Prijava na E-novice

Error
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU