V poletnih mesecih velja poletni režim pošiljanja paketov: ob petkih vaših paketov z masli, pilingi in porjavitvenimi pudingi, zaradi visokih temperatur in nizkega tališča teh izdelkov, ne predajamo poštnim službam.

Zapri
Spoznajmo se
Prijava v trgovino
0

NOVO: Buttersova rutina nege obraza je dobila začetek in konec

Bobne, prosimo … 
 
Pa sta tukaj! Dva popolnoma nova izdelka s podpisom znamke Butters, ali kot me rade rečemo - naša rutina nege kože je, na veselje vseh zvestih uporabnic (in uporabnikov), dobila začetek in konec. Dame in gospodje, spoznajte Butters čistilni gel za obraz in kremo z zaščitnim UV-faktorjem 50+.

#1 Zakaj čistilec?

Zato, ker se vsaka »skincare« rutina začne s čiščenjem. To je prvi, osnovni korak in izdelek, ki ste ga kot prave ljubiteljice Butters obrazne linije zagotovo pogrešale.
NOVO: Buttersova rutine nege obraza je dobila začetek in konec
 

In ja, zavedamo se, da jih je na trgu malo morje, pa vendar glede na kakovost naših meglic, serumov in kremic za obraz menimo, da si naše uporabnice zaslužite čistilec, ki:  
  • je učinkovit in hkrati nežen, ki kože ne izsuši in ne povzroča občutka zategnjenosti;
  • vsebuje 99,5 % sestavin naravnega izvora;
  • je brez dodanih dišav, umetnih barvil in denaturiranega alkohola;
  • dermatološko dokazano ne povzroča draženja kože in je primeren tudi za občutljivo kožo
Navsezadnje – dejstvo je, da je dobro očiščena koža predpogoj za dobro rutino nege, ker je bolj dovzetna za sprejem aktivnih substanc ostalih obraznih izdelkov.

#2 Zakaj krema z zaščitnim UV-faktorjem 50+? 

NOVO: Buttersova rutine nege obraza je dobila začetek in konec
 Zato, ker ste jo ve tako zelo želele in nestrpno pričakovale. Predvsem pa zato, ker je zaščita pred soncem izjemno pomembna tako za zdravje kot za mladosten videz kože.

Verjetno ste že slišale, da je kožni melanom oblika raka, ki povzroči največ smrti med ženskami, starimi od 25 do 30 let. Poleg rednih zdravniških pregledov in samopregledovanja znamenj je zaščita pred soncem izredno pomembna pri njegovi preventivi.

Zato smo se odločile za zelo visoko zaščito in sicer UV-zaščitni faktor 50+. Butters sončna krema vsebuje kombinacijo kemičnih filtrov, ki zagotavlja zelo visoko zaščito pred UVA- in UVB-sončnimi žarki. Izbrale smo kemične filtre, ki kože ne obtežijo, med njimi pa ne boste našle nanodelcev in oktrokrilena. Prav tako naša krema z zaščitnim UV-faktorjem ne vsebuje denaturiranega alkohola, dodanih dišav in barvil. Naj omenimo še to, da je dermatološko testirana in primerna za vegane.

Poleg tega je krema za obraz z zaščitnim UV-filtrom 50+ obogatena z močnimi antioksidanti, kot so izvleček smilja in zelenega čaja, koencim Q10 in vitamin E, ter s pantenolom (B5), propanediolom in glicerinom, ki zagotavljajo večurno vlaženje kože.
Zelo pomembno nam je bilo tudi to, da je krema kompatibilna z vsemi Butters izdelki iz obrazne linije in se ne svaljka. 
 

V članku omenjeni izdelki

Čistilni gel za obraz
Dodano med priljubljene

Čistilni gel za obraz

19,90 €
ODKRIJTE
V KOŠARICO
TRENUTNO RAZPRODANO
Krema z zaščitnim UV-faktorjem 50+
Dodano med priljubljene

Krema z zaščitnim UV-faktorjem 50+

31,90 €
ODKRIJTE
V KOŠARICO
< >
Zakaj smo drugačni

Prijava na E-novice

Error
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU