0
Podpora uporabnikom
080 12 50
SI  EN  CRO

Naravna kozmetika Butters z novim obrazom

Naravna kozmetika Butters ima nov obraz. Ne, nismo spremenili podobe, smo se pa povezali z znano slovensko blogerko Adrijano Dimec. Za mamico malega Maksa in soprogo košarkarja slovenske reprezentance Žige Dimca, ima naravna kozmetika izjemno pomembno vlogo pri osebni negi. Več kot navdušena uporabnica Butters izdelkov je že vse od kar so se pred približno petimi leti pojavili na tržišču, sedaj pa jo ponosno predstavljamo kot ambasadorko blagovne znamke Butters naravna kozmetika. Z Adrijano smo se dobili na sproščenem »čveku« ob kavi in se z njo bolj osebno spoznali.
 
naravna-kozmetika-adrija-dimec

1. Bi se lahko v petih besedah opisala našim bralcem?
Odprta, čustvena, trmasta, avanturistična, previdna.
 
2. Kaj pa malce bolj podroben opis, da dobijo predstavo o tem, kdo točno si in kaj v življenju počneš?
Sem 24 let mlada mamica enoletnemu fantku. Trenutno sem torej predvsem mama. Sicer sem po izobrazbi organizatorka poslovanja v velneški dejavnosti, sedaj pa delam na agenciji za spletni marketing, kjer skrbim za oglaševanje na internetu in vodenje družbenih omrežij. Ob tem sedaj že tretje leto pišem in ustvarjam na svojem blogu, kjer se najdejo iskreni zapisi, razni videi, izkušnje ter utrinki našega dinamičnega življenja.
 
3. Kako izgleda tvoj prosti čas? Kaj počneš takrat oziroma ali ga ob malem otroku sploh imaš?

Če sem iskrena, v tem obdobju prostega časa ni. Sin je ravno toliko star, da potrebuje pozornost 24/7 in dokler ne gre v vrtec je to 90 % mojega dneva. Čez dan skorajda več ne spi, tako da so dnevni res pestri, ko pa imam zvečer par ur zase, jih moram izkoristiti za delovne obveznosti. Upam, da se mi v bližnji prihodnosti obeta kaj več prostega časa! smiley
 
4. Vemo, da si žena znanega slovenskega košarkarja Žige Dimca. Zaupaj nam, ali je življenje s športnikom težko?

Ja, je težko. Naše življenje je v celoti podrejeno košarki – kdaj smo lahko skupaj, kdaj lahko gremo na dopust, kjer živimo. Najmanj enkrat letno se selimo in to je zelo naporno, sploh z malim otrokom. Obenem sem prisiljena delati takšno delo, ki ga lahko opravljam na daljavo, torej sem pri izbiri zelo omejena. Da ne omenjam planov, ki se spremenijo zadnjo sekundo, kar pomeni, da nikoli ne moremo nekaj planirati dosti vnaprej. Sliši se precej grozno, ampak na srečo smo se mi tega navadili in iz vsega skupaj potegnili najboljše, tako da veliko bolj cenimo čas, ko smo skupaj in priložnost, ko nam uspe iti na dopust.
 
5. Namen današnjega intervjuja je, da te našim bralcem ponosno predstavimo kot ambasadorko blagovne znamke Butters naravna kozmetika… Zato nas zanima, kako in zakaj je naravna kozmetika zate pomembna?

Naravna kozmetika je bila zame pomembna že od nekdaj, od kar imam otroka pa še toliko bolj. Grozno se mi zdi koliko kemikalij damo nase v celem dnevu in koliko kemikalijam je otrok izpostavljen že od prvih dni življenja. Nekaterim se žal ne moremo izogniti, pri izbiri kozmetike pa je odločitev naša – naravna kozmetika ali umetne kreme in ostala kozmetična sredstva. Zame je naravna kozmetika TOP in sem njena velika zagovornica.
 
naravna-kozmetika-karitejevo-maslo-adrijana-dimec

6. Kdaj pa si se prvič srečala z Butters oziroma kako si postala uporabnica naših izdelkov?
Naravna kozmetika Butters in Adrijana… smiley Glede tega, kako smo se srečali, imam res zanimiv odgovor. Namreč, že ko sem pred leeeeeeti iskala naravno karitejevo maslo za nego obraza, sem v Sanolaborju kupila prav vašega. Takrat Butters blagovne znamke še nisem poznala, sem pa karitejevo maslo izbrala na podlagi ocen, sestavin in porekla. Bilo je preprosto najboljše. Potem, ko smo se prvič povezali, sem ugotovila, da sem že ves ta čas uporabljala vaše karitejevo maslo in to mi je bil trden dokaz, da smo kompatibilni. smiley
 
7. Kaj te je prepričalo, da si postala naša ambasadorka?
Za ambasadorstvo linije Butters naravna kozmetika sem se odločila, ker so izdelki preprosti, naravni, narejeni skrbno in z ljubeznijo. Tudi cene so uporabnikom prijazne in niso nabite v vesolje. No, navsezadnje je to naravna kozmetika, ki moji koži ustreza in sem njena več kot navdušena uporabnica. Dodaten plus, ki ga moram izpostaviti je ta, da izdelkov ne uvažate, ampak jih proizvajate sami. Za linijo naravnih kozmetičnih izdelkov stoji torej slovensko, družinsko podjetje. Vedno bom zagovornica domačega in to zelo podpiram.
 
8. Zaupaj nam, kateri je tvoj najljubši Butters izdelek?
Med Butters izdelki je res težko izbirat, kateri je najljubši. Pa vendar ostajam pri kalsiki – moj najljubši je 100 % karitejevo maslo.
 
9. V katerem delu dneva uporabljaš Butters izdelke?
Butters izdelke uporabljam praktično preko celega dneva. Zjutraj obvezno na obrazu, da me ne zateguje haha smiley Karitejevo maslo imam vedno pri sebi in ga uporabljam preko dneva na ustnicah, arganovo olje na laseh, maslo uporabljam na Maksu ko ga previjam, zvečer pa zopet zase na obrazu in tudi celem telesu, ker obožujem mehkobo kože naslednje jutro.
 
10. Omenila si, da Butters uporabljaš tudi na sinovi koži…?
Da, tudi zanj in njegovo občutljivo koži je naravna kozmetika Butters več kot odlična. Ko se je rodil sem zanj uporabljala kar karitejevo maslo, od kar ste vključili v ponudbo prav posebno maslo za otroke Mama & baby butter, uporabljam tega. Sploh z vonjem sivke se nama z Maksom dopade. smiley
 
11. Vemo, da moški niso največji privrženci kozmetike pa vendar… Ti je uspelo Žigo prepričati, da uporablja kaj iz naše kolekcije?
Hehe, to pa še ne. Zgolj za to, ker Žiga razen tuš gela ne uporablja praktično ničesar. Naredite tuš gel, pa ga bom. cheeky
 
naravna-kozmetika-butters

12. V enem izmed blogov si napisala, da si med nosečnostjo uporabljala izdelek Belly butter za strije. Oceni ga od 1 (najmanj) do 10 (največ) ter povej zakaj takšna ocena.
Ja, vaše posebno maslo za strije Belly butter sem uporabljala celo nosečnost in menim, da je bila to ena izmed potez (tudi za hrano in še kaj drugega je treba skrbet), zaradi katere nimam strij. Ko bo zopet za na vrsti ogromni trebušček, ga imam namen ponovno uporabljati. Maslo za strije je meni osebno odličen izdelek, zato ga ocenim z 10 (no, saj zato sem ga tudi uporabljala), več o njem pa sem že napisala v svojem blog postu (Lahko si ga preberete TUKAJ).
 
13. Bi želela našim bralcem za konec še kaj sporočiti?
Da se veselim prihajajočih mesecev, ko bomo skupaj odkrivali in preizkušali izdelke iz kolekcije Butters naravna kozmetika ter se spoznavali! Luštno bo. smiley 
 
 

Preberi tudi

4

Pozitiven odnos do telesa

Danes o tem, kako pomemben je pozitiven odnos do svojega telesa... z Ano Sajovic. Imejte se rade drage dame!

1

Vse o: cupuacu maslo in primerjava s karitejevim maslom

Podrobno spoznaj naše najbolj vlažilno maslo - cupuacu maslo. Naš skriti adut za vlaženje kože se razlikuje s karitejevim maslom v marsičem.

Ideje za valentinov izlet v dvoje

V dvoje je vse lepše. Še posebej, če lahko z nekom deliš doživetja.

Intimna nega - vse kar moraš vedeti

Intimna nega je pomemben del vsakodnevne higiene in tudi tvojega zdravja. Za svoje intimne predele izbiraj le najboljše, saj tvoja presoja občutno vpliva na tvoje telo.

Super hrana za kožo
Organska masla
PRIVOŠČI SI JIH
Hitra odprema v 2 delovnih dneh
Brezplačna poštnina nad 30 EUR vrednosti nakupa
100% varen nakup
Možnost plačila s kreditno kartico ali PayPal

Prijava na E-novice