Brezplačna poštnina pri nakupih nad 50 € znotraj Slovenije
080 12 50 FAQ | Kontakt | Zaposlitev
Spoznajmo se
Prijava v trgovino
0

Med superheroji Grazia Beauty Awards 2021 tudi dva izdelka Butters!

Grazia je revija, ki zlasti bralkam mesečno prinaša aktualne vsebine iz sveta mode in lepote. Vsaki dve leti podeljuje nagrade TOP lepotnim favoritom, ki so po mnenju žirantk trenutno najboljši kozmetični izdelki leta, svoje glasove pa prispevate tudi bralke in bralci. Letos se je svečana prireditev odvijala 18. junija na terasi Koloseja v Mariboru. Atmosfera je bila prijetna in sproščena, v dobri družbi in na lepi lokaciji smo preživeli prijeten poletni večer, ki pa je bil še toliko slajši, saj Butterske eventa nismo zapustile praznih rok! 

Med superheroji Grazia Beauty Awards 2021 tudi dva izdelka Butters!
Leta 2019
, ko je Butters prvič sodeloval na izboru najljubših izdelkov leta po izboru žirantk revije Grazia, se je na prvo mesto v kategoriji Izdelek iz narave prav zasluženo zavihtelo Butters kakavovo maslo.

Letos sta laskavi naziv zmagovalca prestižnega izbora Grazia Beauty Awards 2021 osvojila kar dva kozmetična izdelka Butters!

Slavila sta samoporjavitveni losjonlight in medium – v kategoriji Izdelek, ki ti spremeni življenje ter sladkorni piling za telo – jagoda v kategoriji Najbolj dišeč tretma.

Ko v naši ekipi razvijamo izdelek, se trudimo, da je izdelek kvaliteten, inovativen in sestavljen iz izbranih kvalitetnih sestavin. Seveda imamo v mislih tudi naše uporabnice in kaj novega bi lahko ponudili nasičenemu kozmetičnemu trgu. Zadovoljstvo uporabnic in priznanja lepotnih revij, kot je Grazia in njen prestižen izbor Grazia Beauty Awards, nam vsak dan dajo nov zagon za še bolj ambiciozne ideje in projekte.
 

Kdo pa je zaslužen za razvoj naših izdelkov?

Ideja o izdelku se ponavadi porodi v mislih naše Miše, ki je ustanoviteljica znamke Butters. Miša zatem idejo predstavi kolektivu oddelka Razvoj in tako se začne razvijati izdelek. S poskušanjem različnih formul in testiranjem izdelka na eni točki zaključimo razvoj in potrdimo formulacijo.
 

Kdo je razvil naša izdelka, ki sta osvojila nagradi na Grazia Beauty Awards 2021?

 Za hranilni sladkorni piling z vonjem jagode je zaslužna Jadranka, ki je magistrica inženirka kemijske tehnike. Jadranka je prav tako razvila sladkorni piling z vanilijo in oba solna pilinga.
 

Med superheroji Grazia Beauty Awards 2021 tudi dva izdelka Butters!
Zakaj menimo, da je sladkorni piling z jagodo navdušil žirantke Grazia Beauty Awards, bralke revije Grazia, našo Mišo, Butterske in tudi vse vas, ki vas Butters izdelki vedno znova premamijo?

 • Sestavljen je iz samih naravnih in organskih sestavin.
 • Sladkor je odlično abrazivno sredstvo, ki pripomore k gladki, sijoči in mehki koži.
 • Organske maščobe v pilingu kožo ne le nahranijo, temveč na njej tudi ustvarijo zaščitni sloj, ki kožo ščiti pred izgubo vlage. Uporaba masla ali losjona za telo tako po prhi ni potrebna!
 • Piling je poln antioksidantov, vitamina E, koencima Q10 ter ekstrakta smilja, ki poskrbijo za intenzivno regeneracijo kože ter delujejo pomlajevalno.
 • Neverjetno omamno sladek vonj po jagodah nikogar ne pusti ravnodušnega. 
Favorita letošnje pomladi in poletja – samoporjavitveni losjon za telo – pa je razvila Eva, diplomirana kozmetologinja. Evi je uspelo razviti samoporjavitveni losjon (in samoporjavitveno kremo za obraz), ki daje čudovito barvo in resnično nima neprijetnega vonja.

Med superheroji Grazia Beauty Awards 2021 tudi dva izdelka Butters!
Zakaj mislimo, da je Samoporjavitveni losjon za telo osvojil laskavi naslov zmagovalca kategorije Izdelek, ki ti spremeni življenje?

 • Je naravni izdelek z organskimi negovalnimi olji in ostalimi blagodejnimi sestavinami.
 • Ne vsebuje nobenih umetnih barvil in denaturiranega alkohola.
 • Poskrbi za čudovit ten kože brez izpostavljanja sončnim žarkom.
 • Ten izgleda povsem naraven (in niti malce oranžen), losjon pa omogoča možnost plastenja – sami nadzirate intenzivnost porjavelosti.
 • Vonj je minimalen, prijeten, po mandljih in neroliju.
 • Nanos je izjemno preprost, zaradi svojih vlažilnih in negovalnih lastnosti pa bo poleg porjavelosti losjon poskrbel tudi za nego kože.
 • Na oblačilih ne bo pustil nobenih sledi, saj je bele barve, prav tako pa je lahkoten in hitro vpojen. 
Zelo smo ponosni tako na naše izdelke kot našo ekipo.
Med superheroji Grazia Beauty Awards 2021 tudi dva izdelka Butters!


Celotna ekipa Butters bi se ob tej priložnosti rada zahvalila ekipi Grazia in urednici Špeli Štamol za čudovito izpeljan event.

Hvala tudi celotnemu kolektivu Kinezike, ki so zaslužni za razvoj in proizvodnjo naših zmagovalcev.

Prisrčna hvala vsem žirantkam ter bralcem revije, ki so ocenjevali izdelke in v naših prepoznali potencial ter dva izdelka tudi nagradili. Verjamemo, da je bila naloga izjemno težka, saj ste izbirali med več kot 130 izdelki!

In še posebej iskrena hvala vsem našim sledilcem in zvestim uporabnikom, ki širite dober glas o naših izdelkih, jih pridno uporabljate in nam s svojim navdušenjem nad njimi dajete zagon, da smo v nenehnem planiranju in razvijanju novih izdelkov, s katerimi vam bomo še naprej poskušali spreminjati življenje! :)
 
Zakaj smo drugačni

Prijava na E-novice

Error
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU