0
Podpora uporabnikom
080 12 50
SI  EN  CRO

Krema za roke in nohte naj bo vedno pri roki

Krema za roke in nohte je povsem nov izdelek v ponudbi Butters. Saj smo rekli, da bo letošnja jesen prinesla kar nekaj novosti kajne? V majhni in priročni embalaži jo lahko imate vedno pri sebi in priskočite na pomoč ko je razpokana koža ali suha koža na rokah. Butters krema za roke in nohte je posebna iz več razlogov. Dovolite, da vam jih podrobneje predstavimo.
razpokana-koza-na-rokah

1. BUTTERS KREMA ZA ROKE IN NOHTE REŠUJE 3 GLAVNE TEŽAVE
  • Suha koža na rokah ali razpokana koža na rokah?
Krema za roke in nohte je idealna, če je vaša glavna težava suha in razpokana koža na rokah, sploh v jesensko-zimskem času. Verjetno je le malo srečnežev, ki se lahko pohvalijo, da imajo lepo in gladko kožo tudi v hladnejših mesecih. Nadalje naše izkušnje kažejo, da se več kot 90 % žensk sooča z zelo suho in razpokano kožo zaradi nenehnega izpostavljanja vodi ne glede na letni čas (npr. pomivanje posode in druga gospodinjska opravila). Suha koža na rokah, prav tako pa tudi razpokana koža na rokah, sta torej za zelo razširjeni težavi, ki ju uspešno odpravlja Butters krema za roke in nohte. Zakaj? Predvsem zato, ker krema za roke vsebuje karitejevo maslo, jojoba olje in mandljevo olje, zato je visoko hranilna in primerna tudi za najbolj suho in razpokano kožo. Karitejevo maslo je tako ali tako poznano po tem, da nahrani, poceli in pomirja kožo, moramo pa izpostaviti tudi jojoba olje, ki uravnava pH vrednost kože. Če je pH kože porušen, nastopijo težave, v tem primeru suha in razpokana koža na rokah. Še ena pomembna sestavina, ki deluje blagodejno, če je vaša koža suha in razpokana, se skriva v nadaljevanju.
  • Krhki nohti?
Le malo je na tržišču krem za roke, ki bi vsebovale keratin. Butters krema za roke ga vsebuje in to je pomembna dodana vrednost izdelku. Keratin je beljakovina, ki je osnovni gradnih naših nohtov. Manj kot ga je, manj trdno so keratinska vlakna povezna med seboj, posledično pa so nohti bolj dovzetni za poškodbe. Rezultat so lomljivi nohti, plastenje nohtov, krhki nohti, itd. Krema za roke torej ne neguje samo kože na dlaneh, pač pa poskrbi tudi za nohte. Izdatno jih hrani, preprečuje njihovo cepljenje, jih utrdi in lahko celo pospeši njihovo rast.
  • Ranice na koži?
Ko pride do ranic na koži, se Butters krema za roke in nohte še posebej dobro izkaže. Karitejevo maslo, jojoba olje in mandljevo olje smo že omenili, a prav posebna sestavina kreme je propolis. Propolis je čebelji pridelek, ki obnavlja poškodovano kožno tkivo, pospešuje celjenje manjših ranic na koži in deluje protivnetno.
 
suha-koza-na-rokah

2. BUTTERS KREMA ZA ROKE IN NOHTE SE V KOŽO HITRO VPIJE
Da je krema za roke hitro vpojna, je zelo pomembna lastnost. Če se krema za roke hitro vpije nam to omogoča, da lahko že zelo kmalu po nanosu opravljamo običajna opravila. V nasprotnem primeru se raje odločimo, da je ne uporabimo, kar pa seveda ni dobro, če se soočamo je težava suha in razpokana koža na rokah. Butters krema za roke in nohte se v kožo zelo hitro vpije in ne pušča mastnih madežev. Tudi po njenem nanosu boste lahko »normalno živeli« - tipkali na tipkovnici, prijemali predmete, listali knjigo, itd., zato jo je vredno imeti vedno pri roki in svoji koži na dlaneh nuditi celovito nego.

Priporočamo, da se Butters krema za roke in nohte nanaša vsak dan večkrat dnevno. Predvsem je priporočljivo, da jo uporabljate po vsakem umivanju rok, saj lahko agresivna mila porušijo pH vrednost kože, zato koža na dlaneh še hitreje popoka. V primeru, da se soočate z ekstremno suho in razpokano kožo na rokah je prava kombinacija sledeča – krema za roke IN karitejevo maslo. Krema za roke naj bo vaš spremljevalec preko dneva, pred spanjem pa obvezno na razpokane roke nanesite 100 % karitejevo maslo. Ker je karitejevo maslo zgolj in samo maščoba, se bo na koži zadržalo preko noči in izdatno nahranilo ter zgladilo razpokano kožo na rokah.

3. BUTTERS KREMA ZA ROKE IN NOHTE JE NARAVNI IZDELEK
Butters krema za roke skoraj povsem naravni izdelek. Zagotavljamo vam, da je v njej več kot 99 % sestavin naravnega izvora, čisto vse pa žal ne morejo biti. Ne ustrašite se! Krema roke je še zmeraj varen izdelek, a je v primerjavi z našimi masli emulzija, zato je potreben čisto čisto majhen delež sintetičnih sestavin (manj kot 1 %). Če gre pri maslih za 100 % maščobe (ne vsebujejo nič drugega kot samo maščobe), je krema za roke narejena iz maščob IN vode. Ko je enkrat prisotna zgolj kapljica vode, je potrebno dodati določene sestavine (konzervanse), ki onemogočajo, da bi se v kremi razvile bakterije. Moramo namreč vedeti, da so za razvoj bakterij potrebni kisik, voda in maščobe, s katerimi se bakterije hranijo. Konzervansi, ki jih uporabljamo, so povsem varni in dovoljeni v naravni kozmetiki in prehrani, je pa tako, da žal v kremi ne moremo uporabi sladkorja ali kisa, kot to počnemo pri pripravi domače ozimnice.
krema-za-roke-in-nohte

4. BUTTERS KREMA ZA ROKE IN NOHTE JE ZELO PRIROČNA
Krema za roke in nohte je zelo priročen izdelek. Prejmete jo v 50-mililitrski embalaži na iztisk. Takšna embalaža se imenuje »airless«, torej embalaža brez prisotnosti zraka. Prednost tovrstne embalaže je zlasti:
  • visoka higieničnost, saj ne posegamo z umazanimi dlanmi v vsebino;
  • daljša obstojnost izdelka, ker zaradi odsotnosti zraka aerobne bakterije ne preživijo oziroma se niti ne naselijo iz razloga, ki smo ga opisali v prejšnji alineji in
  • popolna poraba – iz embalaže lahko iztisnemo vso vsebino.
Butters krema za roke in nohte je primerna za vse tipe kože, tudi bolj občutljivo. Naj bo vaša že to jesen, da kožo na rokah kar se da dobro pripravite na zimo smileyheart.
 

Preberi tudi

4

Pozitiven odnos do telesa

Danes o tem, kako pomemben je pozitiven odnos do svojega telesa... z Ano Sajovic. Imejte se rade drage dame!

1

Vse o: cupuacu maslo in primerjava s karitejevim maslom

Podrobno spoznaj naše najbolj vlažilno maslo - cupuacu maslo. Naš skriti adut za vlaženje kože se razlikuje s karitejevim maslom v marsičem.

Ideje za valentinov izlet v dvoje

V dvoje je vse lepše. Še posebej, če lahko z nekom deliš doživetja.

Intimna nega - vse kar moraš vedeti

Intimna nega je pomemben del vsakodnevne higiene in tudi tvojega zdravja. Za svoje intimne predele izbiraj le najboljše, saj tvoja presoja občutno vpliva na tvoje telo.

Super hrana za kožo
Organska masla
PRIVOŠČI SI JIH
Hitra odprema v 2 delovnih dneh
Brezplačna poštnina nad 30 EUR vrednosti nakupa
100% varen nakup
Možnost plačila s kreditno kartico ali PayPal

Prijava na E-novice