Brezplačna poštnina pri nakupih nad 50 € znotraj Slovenije
080 12 50 FAQ | Kontakt | Zaposlitev
Spoznajmo se
Prijava v trgovino
0

Krema za obraz - kraljica v rutini nege obraza

Leta 2003 so arheologi med izkopavanjem rimskega templja na bregu reke Temze v Angliji odkrili najstarejšo kremo za obraz na svetu. Po njihovih ocenah je bil majhen pločevinasti lonček star cca. 2000 let. Na pokrovčku pa so še vedno bili prstni odtisi osebe, ki ga je nazadnje uporabila. To je samo še en dokaz, da je krema za obraz že od nekdaj priljubljen kozmetični izdelek in zvesta pomočnica (predvsem) žensk v boju proti staranju in kožnim nevšečnostim.

Na trgu je veliko, ampak res veliko različnih krem. Razlikujejo se po sestavinah, videzu in ceni ter so po navadi razdeljene v dve kategoriji: nočne in dnevne.

Ko smo pri Butters razvijali naše kreme za obraz, smo se veliko pogovarjali o tem, kakšno kremo vam želimo ponuditi. Nekaterim v ekipi Butters je bilo zelo pomembno, da ima krema za obraz dodane sestavine, ki koži dajejo še kaj več kot vlaženje in negovanje, saj imajo raje enostavnejše rutine. Drugi pa so predlagali visoko kvalitetno kremo z dobrim vlaženjem, ki v kožo zaklene vse aktivne učinkovine, ki jih dobimo z uporabo serumov.

 

Končna odločitev je bila, da združimo razmišljanje obojih. Ampak ker vam nismo želeli diktirati, katera krema za obraz bi morala biti del vaše jutranje in katera del vaše večerne rutine, smo se raje osredotočili na tip in potrebe vaše kože. Zavedamo se, da ste oboževalci izdelkov Butters navajeni najvišje kakovosti in cenite odlične sestavine ter premišljene formulacije, zato smo vam dali na izbiro kar štiri različice kreme:
  • Vitaminska vlažilna krema za obraz je odlična za  vsakodnevno nego normalne-mastne kože. Vsebuje vlažilce, antioksidante in hranila, ki bodo kožo dobro navlažili, a je ne bodo zamastili.
  • Vitaminska hranilna krema za obraz je bolj primerna za zelo suh-normalen tip kože in vsebuje vlažilce in antioksidante ter izjemna hranila, ki bodo navlažili in nahranili tudi najbolj suho kožo.


Za bolj zahtevne kozmetične uporabnike in tiste, ki si od kreme želite nekaj več, pa so vam na voljo izpopolnjene anti-age različice, ki smo jih mi poimenovali kar »absolute«. Ker že sama definicija za »absolute« - popolno, kompletno, izpopolnjeno do najvišje stopnje - sovpada z vsem, kar naše kreme za obraz so.
  • Anti-age vlažilna krema za obraz in anti-age hranilna krema za obraz imata lastnosti vitaminskih krem, a smo jim dodali še učinkovite anti-age sestavine – Argirelox® peptide (ki predstavljajo neinvazivno alternativo botoksu), ceramide, hialuronsko kislino in koencim Q10. Z njimi bo kožna bariera brezhibna, koža bo čvrsta, napeta in bo izžarevala mladosten sijaj.
Vse Butters kreme za obraz so brez dodanih dišav, umetnih barvil in denaturiranega alkohola. Obdaja jih kvalitetna embalaža, ki je tudi prijazna do okolja. Mi smo namreč mnenja, da odlične sestavine potrebujejo visokokvalitetno embalažo, ki poskrbi, da te obdržijo koncentracijo v izdelku skozi ves čas uporabe. Zato smo za naše kreme izbrali trajnostno embalažo iz biofotonskega - ultravijoličnega stekla in recikliranega papirja.

 

Naj vam za konec zaupamo še to, da je vsaka naša krema za obraz dermatološko testirana in popolnoma varna za vse vas, ki imate občutljivo kožo. Prav tako so vsi izdelki v naši obrazni liniji dovoljeni za uporabo med nosečnostjo in dojenjem.

Krema za obraz je po našem mnenju obvezen korak v negi kože in odličen začetniški izdelek za vse, ki se šele spoznavate s svetom kozmetike. Če niste prepričani, katera krema je prava za vašo kožo, rešite kviz, ki ga boste našli TUKAJ.

 Argirelox® in Hyadisine® sta blagovni znamki podjetja Lipotec S.A. oz. njegovih hčerinskih podjetij.
 
Zakaj smo drugačni

Prijava na E-novice

Error
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU