Brezplačna poštnina pri nakupih nad 50 € znotraj Slovenije
080 12 50 FAQ | Kontakt | Zaposlitev
Spoznajmo se
Prijava v trgovino
0

Kako se uspešno pripraviti na vstop v novo leto?

Statistika kaže, da je 80 % ljudi, ki so si zadali novoletne zaobljube, opustila svoje cilje že do februarja. Tisti, ki so bili bolj vztrajni, so se od drugih razlikovali v eni stvari- načrtovanju. Ker je načrtovanje polovica opravljenega dela, imamo zate seznam opravil, ki jih je dobro postoriti pred vstopom v novo leto in si s tem zagotoviti dobro podlago za uresničevanje novih ciljev.

Najlepše je doma

Če živiš sama v veliki hiši ali pa je » tvoja« le ena soba, ti pred začetkom novega leta predlagamo, da:
 • Preoblečeš posteljnino, posesaš prah (tudi pod posteljo!) in pomiješ tla. Bivalne prostore vsak dan prezrači vsaj za nekaj minut, saj sta svež zrak in kisik odlična za tvoje možgane in ti bosta takoj dvignila razpoloženje.
 • V kuhinji preglej vsa živila in njihov rok! Posebno pozornost nameni hladilniku, prebriši police in zloži vso hrano, ki jo je potrebno porabiti, v prve vrste.
 • Si vedela, da imajo rok uporabe tudi prehranska dopolnila? Preglej še svojo zbirko dopolnil in se prepričaj, da je vse uporabno in si opremljena z vsemi vitamini, ki se ti bodo pomagali boriti proti virusom. Če doma še nimaš zelo priljubljenega Vitamina D, ti priporočamo Butters Vitamin D + E, ki ne vsebuje konzervansov in sladil.
 • Preglej omaro in izloči vse, kar nisi oblekla že leta. Naj ti ne bo nerodno, vsi imamo kakšne kose oblačil, od katerih se ne moremo ločiti. Pa vendar, veliko organizacij bi jih potrebovalo za ljudi, ki oblačil res nimajo. Ti pa se boš sigurno dobro počutila, ko boš imela pospravljeno omaro in ob enem nekomu z donacijo podarila bolj toplo zimo. 
  Kako se uspešno pripraviti na vstop v novo leto?

Kopalnica je žensko svetišče

Kozmetična navdušenka ali zaposlena mama, vsaka ženska si rada vzame nekaj minut zase in svoje telo. Pred pregledom kozmetičnih izdelkov kopalnico dobro sčisti, operi vse brisače in pobriši ogledalo, da boš v novem letu še bolje videla svoje negovano telo.

Potem predlagamo, da:

 • Pregledaš svoje izdelke za kožo in njihov rok uporabe. Vse kar je pretečeno, naj roma v koš. Če pa izdelka ne uporabljaš, poskrbi, da gre v roke prijateljici, ki ga bo z veseljem porabila.
 • Napišeš seznam vsega kar še potrebuješ oz. ti bo kmalu pošlo. Če si želiš mehke in nahranjene kože, te vabimo, da si v naši spletni trgovini ogledaš veliko ponudbo masel. Mi ti predlagamo Apple Pie maslo in Apple Pie losjon z vonjem po čisto pravi jabolčni piti, ki je letos navdušil prav vse.
 • Pregledaš make-up izdelke in opereš vse čopiče, saj je umazanija na njih velikokrat vzrok na nečistoče na obrazu.
 • Opereš glavnike in krtače za lase. Na laseh se namreč nabira veliko umazanije, ki vpliva na tvoje lasišče. Pred novim letom je super, če lahko obiščeš frizerja, da odstriže vsaj razcepljene konice. Če pa ti to ne bo uspelo, si lase operi sama in jih malo pocrkljaj z našo Masko za lase za izpiranje ali pa na konice nanesi Leave-in masko brez izpiranja. 
  Kako se uspešno pripraviti na vstop v novo leto?

Vse se začne s tvojimi mislimi

Pomemben del priprave na vstop v novo leto je tudi pripraviti tvojo glavo na nove izzive in ideje. Pomembno je, da pomisliš na vse stvari, ki so ti letos jemale nepotrebno energijo in si se ob njih počutila nesamozavestno in manjvredno.

 • Preglej komu slediš na različnih socialnih kanalih. Ljudje se sploh ne zavedamo, kako hitro ti lahko ena objava uniči ali popravi razpoloženje. Preglej svoj seznam ljudi, ki jim slediš na Instagramu, Facebooku, TikToku in Youtube-u, ter se vprašaj, kaj doprinesejo tvojemu življenju. Te njihove objave nasmejijo in poučijo ali te spravljajo v slabo voljo?
 • Čas je, da pregledaš svoje finance in si narediš načrt za leto 2021. Mi predlagamo, da svoje prihodke/odhodke in budžete zapišeš v Excelovo tabelo, če imaš pa raje papir, pa si pripravi zvezek, kjer boš imela nadzor nad svojo finančno situacijo.
 • Pisanje dnevnika je del terapije. Ja, saj vemo, poskusila si že 100x ! Pa vseeno, pripravi si prazen dnevnik in naj na polici čaka na dan, ko boš potrebovala, da nekomu, ki ne obsoja, izpoveš svoje tegobe.
 • Že imaš nov planer? Če je leto 2020 zagodlo tudi tebi, lahko morda uporabiš še letošnjega, ha! Ob nakupu novega pa te pozivamo, da ga kupiš pri katerem od manjših slovenskih podjetji, ki jih je letošnja situacija najbolj prizadela.
 • Kam greš, ko želiš mir? V novem letu polnem izzivov, ti priporočamo, da najdeš miren prostor v svojem domu, kjer lahko zadihaš, meditiraš ali samo sediš s svojimi mislimi. Si vedela, da so eterična olja del aromaterapije? Veliko lastnic Butters masel jih uporablja prav v te namene. Namaži maslo na vse predele kamor drugače pošpricaš parfum- vrat, zapestja in za ušesa ter se prepusti prijetim vonjem, ki te bodo umirili in popeljali v drug svet. Mi ti predlagamo Mama & Baby maslo z nežnim vonjem sivke.

Ko zaključiš naš seznam, pa razmisli, kako si želiš, da izgleda prihajajoče leto. Kaj lahko spremeniš, kaj moraš sprejeti, ker sama nimaš vpliva in kako si lahko polepšaš še tako slabe dni. Če si boš zapisala novoletne zaobljube, si naredi časovne okvirje, ki ti bodo omogočili tudi svobodo za napake. Predvsem pa praznike preživi v družbi pozitivnih ljudi, ki ti bodo stali ob strani pri vseh ovirah v novem letu. Srečno 2021!

Zakaj smo drugačni

Prijava na E-novice

Error
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU