0
Podpora uporabnikom
080 12 50
SI  EN  CRO

Kako bo suha koža pozabljena za vedno

Suha koža je zares velik in nadležen problem, ki se ga lahko rešimo le s celostno obravnavo. Kaj to pravzaprav pomeni? Ni dovolj, da svojo kožo ustrezno negujemo (denimo z Butters masli), negovati moramo tudi svojo notranjost – uživati primerno hrano.

Kdor bo iz strahu pred povečanjem telesne teže iz jedilnika črtal maščobe, bo zase naredil več škodo kot koristi. Zavedati se namreč moramo, da so maščobne zelo pomembna sestavina celične ovojnice, zato jih naše telo nujno potrebuje. Lahko pa raje kot po nasičenih in predelanih maščobah posežemo po zdravih alternativah.

Pripravili smo en mini nasvet! Svoje celice lahko primerno oskrbimo že zjutraj, s skrbno pripravljenim zajtrkom. Mi smo na to sobotno jutro pripravili »kašico« iz:
  • polovičke ravno prav zrelega AVOKADA,
  • nesladkanih, ekološko pridelanih OVSENIH KOSMIČEV,
  • velikega sladkega JABOLKA z domačega vrta,
  • za lažje mešanje smo dodali še dve žlici OVSENEGA MLEKA (lahko ga nadomestite z navadnim jogurtom ali »običajnim« mlekom).
 

Takšen obrok je bogat z NENASIČENIMI MAŠČOBAMI, ki so posebej pomembne, da bo naša koža napeta, brez gubic in sijoča. Pomembno znižujejo raven trigliceridov in slabega (LDL) holesterola v krvi, zato bomo z njimi poskrbeli tudi za zdravo srce in ožilje. Dodatno nas bo zajtrk oskrbel s:
  • KOMPLEKSNIMI OGLJIKOVIMI HIDRATI, ki bodo poskrbeli za minimalen in počasen dvig krvnega sladkorja.
  • VLAKNINAMI, te nas bodo ohranjale dlje časa site in ugodno vplivale na prebavo.
  • VITAMINI IN MINERALI, ki so tako ali tako ključnega pomena za zdravje, vitalnost in dobro počutje.
  • ANTIOKSIDANTI, med njimi je potrebno še posebej izpostaviti vitamin E, ki se nam bo pomagal boriti proti škodljivim vplivom iz okolja (prosim radikalom).
  • BELJAKOVINAMI, osnovnimi gradniki naših mišic.
Okusno, a ne? Želimo vam lep in brezskrben vikend! :)
 

Preberi tudi...

Nega otroške kože

Otroška koža je tanka in zelo dobvzetna za vnetja, izsušitev in alergijske reakcije. Pri Butters imamo posebno maslo za otroško kožo, ki pomirja kožo in jo naredi gladko.

Butters naravna kozmetika v prodajalnah Sanolabor

Butters naravna kozmetika vas bo v maju in juniju zopet razveseljevala s posebno ugodno ponudbo. Oglejte si kdaj bodo naša dekleta v vaši najbližji Sanolabor prodajlani in jih obiščite.

Zagorela polt – uporabite kakavovo maslo in orehovo olje

Nežno zagorela polt je lepa, in dosežete jo lahko, če to pomlad pričnete uporabljati Butters organsko kakavovo maslo ali orehovo olje (olje zelenega oreha). Ja, Butters naravna kozmetika to omogoča.

Kakavovo maslo in njegova uporaba v kuhinji

Veste da lahko kakavovo maslo poleg kože razvaja tudi naše brbončice? Keksi s kakavovim maslom so odlični!

Super hrana za kožo
Organska masla
PRIVOŠČI SI JIH
Hitra odprema v 2 delovnih dneh
Brezplačna poštnina nad 30 EUR vrednosti nakupa
100% varen nakup
Darilo ob nakupu nad 50 EUR vrednosti nakupa

Prijava na E-novice