Brezplačna poštnina pri nakupih nad 50 € znotraj Slovenije
080 12 50 FAQ | Kontakt | Zaposlitev
Spoznajmo se
Prijava v trgovino
0

Izdelki in predlogi za prijetno vzdušje v pisarni 

V službi preživiš kar tretjino življenja. Morda se sliši na prvi vtis grozno, vendar poglej iz svetle strani. Če imaš svoje delo rada, pomeni, da kar nekaj časa porabiš ravno za to, kar te izjemno veseli. Če ne, potem vzemi to v razmislek. V vsakem primeru pa si lahko sama organiziraš bolj prijetno vzdušje v službi. Še posebej, če trenutno delaš od doma in imaš pisarno kar doma. Kako? Beri naprej.

Izdelki in predlogi za prijetno vzdušje v pisarni
Zdrave navade za v pisarno

Začnimo na začetku. Za dobro počutje moraš najprej poskrbeti (od znotraj) za svoje telo. Pri tem ti lahko zaupamo nekaj trikov, da osvojiš ali ohraniš zdrave navade in to hitro, brez da bi potrebovala dodaten opomnik.  
 • Postavi vitamine na vidno mesto: vitamin D , magnezij… Vsa prehranska dopolnila, ki jih redno uživaš, si postavi na vidno mesto v kuhinji ali na svojo pisalno mizo. Če lahko vitamine zaužiješ brez vode, si jih nastavi na pisalno mizo. Če jih moraš mešati z vodo, jih raje nastavi v kuhinjo na svojo poličko. Si vedela, da začenjamo Butters zgodbo tudi na področju prehranskih dopolnil? Prvi izdelek – vitamin D3, je že v spletni trgovini TUKAJ.
 • Vemo, da je še posebej pozimi prijetno, če ne odpiraš oken, saj imamo večino časa vklopljeno gretje. Vendar poskrbi za redno prezračevanje vsaj nekaj minut dnevno, da dobijo tvoji možgani nekaj kisika in svežega zraka. Mrzel zrak te bo dodatno prebudil za nove izzive in ideje.
 • Vzemi si čas za službeno malico, in to zdravo malico. Začnimo po vrsti. Najprej poskrbi, da ne malicaš sproti med delom. Za malico si le vzemi nekaj časa in spremeni okolje. S tem boš preusmerila svoje misli in se psihično pripravila na drugi del svojih nalog v popoldanskem času. Če si malico pripravljaš sama doma, poskrbi, da boš v svoj jedilnik vključila dovolj pisane zelenjave in sadja. Čim manj predelane hrane, doma pa si skrbno pripravi polnovredno malico, medtem ko delaš večerjo. Po malici se dan pozna.  
 • Če delaš v sedečem položaju - poskrbi, da narediš več premorov in se sprehodiš. Narediš lahko kakšno raztezno vajo ali počep v pisarni. Če imaš veliko dela za računalnikom, pa si oči spočij tako, da se med delom večkrat ozreš skozi okno v daljavo. 

Lepotni izdelki za v pisarno

Izdelki in predlogi za prijetno vzdušje v pisarni
Dobro počutje in prijetno vzdušje v službi se povezuje tudi s tem, da se v svoji koži počutiš samozavestno in brezskrbno. Če imaš med hladnimi meseci srbečo, atopično in luščečo kožo, le nameni minuto pozornosti tudi svoji zelo suhi koži. Naši naravni negovalni izdelki so še posebej učinkoviti pri suhi in občutljivi koži.  Osnovni kozmetični izdelki, ki ti lahko koristijo v pisarni so:
 • Pa začnimo kar pri negi rok. Poleg obraza so roke naš najbolj izpostavljen del telesa. Rokavice jih sicer zaščitijo pred mrazom, a kožo na rokah preseneti tudi gretje. Koža postane izsušena. Nega rok naj bo enostavna in čim manj mastna – še posebej, če veliko brskaš po papirjih. Krema za roke in nohte bo kožo nahranila in pustila mehek občutek brez mastnih sledi. Tipkanje in brskanje po papirjih ne bo nikoli lažje. Podobno nemastno teksturo kreme za roke ima tudi losjon jabolčna pita, ki pusti na koži žameten občutek. In še zadišalo bo po pisarni!
 • Gretje v pisarni, ledeno hladno zunaj. Tvoje ustnice so zagotovo že izsušene in srbeče, neudobno pa so ujete še pod masko. Maslo za ustnice je res razkošna organska nega, ki poskrbi za občutljive in razdražene ustnice. Zraven boš uživala tudi v vonju kokosa, gozdnih sadežev, piškota ali medu z vanilijo.
 • Mini maslo si z lahkoto pridobi svoje mesto v pisarni. Je majhno, polno bogate vsebine in priročno. Tvoj majhen SOS pomočnik, ko imaš suhe členke, ustnice ali bolečo obnohtno kožico.
 • Razkužilni gel in maske so nova nujna oprema, ki jo moramo imeti vedno pri roki. Še posebej v prostorih, kjer imaš veliko kontakta s sodelavci. Naš razkužilni gel je tako majhen, da ga lahko umestiš kamorkoli. Vsebina pa ima popolno ravnovesje alkohola, vlažilnih lastnosti in prijetnega vonja po limonski travi ter čajevcu. 

Mali koraki za manj stresa in veliko kreativnosti v službi

Kaj lahko storiš sama, če želiš manj stresa v delovnem dnevu? Nekaj preprostih korakov, ki bodo tvoje počutje pozitivno dvignili:
 • Izdelki in predlogi za prijetno vzdušje v pisarni
  Barve navdihujejo.
  Poskrbi, da boš imela nekaj barvnega spektra na delovnem mestu. Med barvami, ki najbolj spodbujajo kreativnost, je tudi zelena barva. Ampak ne pišemo o živo zeleni barvi, ampak o diskretni pastelni zeleni in barvi mahu. Sten verjetno ne boš mogla prebarvati, lahko pa urediš svoj kotiček s kakšno zeleno malenkostjo ali dekoracijo. Hitra rešitev za zeleno so rastline. Delovnemu prostoru bodo dodale zeleno barvo, hkrati pa čistile zrak. Izbiraj rastline, ki so nezahtevne za pisarniško okolje (npr. taščin jezik, zamija, razni potosi…). Rastline pa hkrati manjšajo stres in umirjajo občutke.  
 • Z veseljem bi ti priporočali spremstvo hišnega ljubljenčka v službo, a na žalost je to skorajda neizvedljivo (no, razen pri nas mamo privilegij družbe štirih tačk).  
 • Vonj je pomemben del našega počutja. Ravno zato uspešno vključujemo aromaterapijo v naše domove. Če si lahko privoščiš nekaj dišeče pare na službenem mestu (ali v domači pisarni), uporabi izparilnik. Za malo manj vpadljivo možnost preizkusi naše maslo z mandarino. Vonj citrusa bo dvignil tvoje razpoloženje in izboljšal tvoj spomin. 
Pa saj verjetno že sama po sebi začiniš svoj dan v službi na svoj način. Upamo, da ti bo kateri od nasvetov vsaj malo izboljšal tvoje počutje in razpoloženje v službi, ko boš imela težek dan. Vse ostale izdelke za v kopalnico najdeš na enem mestu tukaj. Zdaj pa veselo na delo!
Zakaj smo drugačni

Prijava na E-novice

Error
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU