0
Podpora uporabnikom
080 12 50
SI  EN  CRO

In potem je prišla krema za porjavitev…pravzaprav bronze puding

Sončenje, ležanje na plaži in sproščanje v senci je v tem trenutku realnost že za marsikaterega. Dopusti so se uradno pričeli, mi pa ti želimo predstaviti sijajno kremo za porjavitev, ki pravzaprav to ni. Glede na sestavine, barvo in teksturo je izdelek bolj podoben samoporjavitvenemu pudingu.

Porjavitveni puding je pravi poletni hit. Želi si ga skoraj vsaka ženska, tudi marsikateri moški, saj je zagorela polt nekakšen trend. Samoporjavitveni puding vsebuje 100 % organske aktivne sestavine in je brez vazelina. Zaradi olja zelenega oreha, korenčkovega olja, železovega oksida in nekaterih drugih sestavin, porjavitveni puding pripomore k hitrejši, intenzivnejši in dolgotrajnejši zagorelosti kože. Izdelek za porjavitev je bogat z vitamini in zdravimi maščobnimi kislinami zato intenzivno neguje kože pred in med sončenjem.
puding-zagorela-polt


Ne pomnim, kdaj se je na zadnje pri Buttersu ali v našem podjetju na sploh toliko dogajalo kot se dogaja v zadnjih mesecih. Leto 2019 je izgleda prelomno leto kar me navdaja z veliko radostjo in veseljem. Zadali smo si visoke cilje in zgleda, da smo jim precej kos, saj iz meseca v mesec dosegamo enega za drugim.

Lahko bi rekla, da je projekt »zagorela polt« eden izmed tistih, na katerega se najbolj ponosna… vsaj do sedaj. Misel na kozmetične izdelke za poletje se je porodila že konec preteklega leta, pa vendarle nam je šlo za nohte, ko smo lovili »dead-line« za lansiranje pudinga za porjavitev. Treba je vedet, da je kemija kemija in včasih sploh ne razumeš kako in zakaj tako deluje. Največkrat pa ti zagode v proizvodnji nulte serije (čisto prva proizvodnja), čeprav je bilo pri izdelavi vzorčnih izdelkov v razvoju še vse v najlepšem redu.

Kakorkoli, navkljub nekaj težavicam in nenadnega preskoku z zimskih na poletne temperature nam je uspelo še pravočasno proizvesti in predstaviti edinstveno kremo za porjavitev oz. puding za samoporjavitev za zagorelo polt. Porjavitveni pudingu smo dodali še en izdelek, in sicer balzam za pomiritev kože po sončenju, ampak o njem v kakšnem izmed prihodnjih zapisov.
porjavitvena-krema


Porjavitveni puding je zares kakovosten izdelek v katerega se zaljubiš in ga moraš imeti to poletje pri sebi. Kot že naziv izdelka pove, ti bo pomagal pridobiti čudovito zagorelo polt bodisi s sončenjem ali pa celo brez njega. Kot ostali Butters izdelki tudi porjavitveni oz. bronze puding vsebuje 100 % organske aktivne sestavine, najbolj pomembno pa je, da ne vsebuje vazelina (derivat nafte). Mi se vedno raje zatekamo k naravi, zato smo izbrali rastlinsko alternativo vazelinu – olus oil, ki ščiti kožne celice pred zunanjimi vplivi, ustvari zaščitni sloj in zadržuje vlago v koži. Porjavitveni puding ne vsebuje vode in zato nobenega konzervansa.

Pomembna lastnost porjavitvenega pudinga je izredno lepa mazljivost in hitra vpojnost. Ne maši por in po nanosu ne boš mastna še ure in ure, ker se porjavitveni puding zelo lepo vpije v kožo. Že takoj po nanosu boš opazila, da je koža takoj bolj rjavkasta. K temu pripomore olje zelenega oreha, korenčkovo olje in železov oksid. Poleg tega vse sestavine, ki jih vsebuje porjavitveni puding, delujejo stimulativno na tvorbo melanina.

Naredili smo test in se takoj po nanosu porjavitvenega pudinga (dobro smo ga razmazali po koži) obrisali z belo papirnato brisačko. Presenečenje! Porjavitveni puding ne pušča rjavih sledi. To je lastnosti nad katero boš res navdušena.

Fino je, ker se naš samooporjavitveni puding res lepo nanaša in razmaže, zato niti slučajno ne boš »flekasta« pač pa bo tvoja koža lepo in enakomerno rjava. Če se boš dodatno izpostavljala sončnim žarkom, boš še hitreje pridobila zagorelo polt, ki bo trajala dlje. Puding nanašaj čimpogosteje pred in med sončenjem, a vseeno pazi, da uporabljaš tudi kremo za sončenje z dovolj visokim zaščitnih faktorjem. Porjavitveni puding namreč ne zagotavlja UV zaščite!

A sem omenila bleščice? O ja, tudi te ima porjavitveni puding. Ampak res zelo zelo malo – ko pogledaš v lonček jih malenkost vidiš, ko se namažeš jih ne vidiš, ko prideš na sonce pa se koža nežno zasveti tako, da je dosežen bronze efekt. Skratka ravno pravšnja količina bleščic in prepričana sem, da boš zadovoljna.
narvana-porjavitvena-krema


In zdaj boš vprašala še po čem samoporjavitveni puding diši? Izredno svež, sladek, tropski vonj. Ravno tak, kot se za poletje spodobi. In poletno potovanje se lahko prične… z lepo, zagorelo in negovano kožo. Porjavitveni puding zelo dobro neguje kožo poleti saj je bogat z beta karotenom in antioksidanti. Antioksidanti ščitijo kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi (visoke temperature, UV žarki), ki zanjo predstavljajo stres in povzročajo staranje kože. Izdelki z visoko vsebnostjo antioksidantov so torej pomembni, ker pripomorejo k hitrejši regeneraciji kože in preprečujejo prve znake staranja. S porjavitvenim pudingom bo zagorela polt res popolna.

Ali porjavitvena krema – puding pušča sledi na oblačilih? Da jih ne pušča popolnoma nič ne bom lagala. Gre vendarle za naravna barvila kot so olje zelenega oreha, korenčkovo olje in železov oksid. Je pa res, da se puding hitro vpije in moreš z brisačko precej močno drgniti, da se poznajo sledi. Če z brisačko le »oplaziš« s pudingom namazano kožo, skoraj ni sledi. Če, želiš izdelek POPOLNOMA BREZ SLEDI NA OBLAČILIH izberi kakavovo maslo, ki je mimogrede prejemnik Grazia Beauty nagrade v kategoriji NEGA TELESA - ZA NAVDIH IZ NARAVE. Kakavovo maslo ni samoporjavitveno, vendar poskrbi, da te rjav barva lepše »prime« wink.

Naj bo za danes dovolj. Svoj porjavitveni puding lahko najdeš pri nas v spletni trgovini in v Sanolaborjih, kmalu pa bo na voljo tudi v ostalih prodajalnah.

Do prihodnjič, AM
 
 

Preberi tudi

Kako je kakavovo maslo postal zmagovalec

Kakavovo maslo je osvojilo prvo mesto! Pridobilo je laskavi naziv zmagovalca za Grazia Beauty Awards v kategoriji Nega telesa – za navdih iz narave. Na kakavovo maslo smo tako zelo ponosni, da smo se odločili deliti vtise iz preteklega petka.

Karitejevo maslo je nepogrešljivo za kožo

Karitejevo maslo. Maslo pridobljeno iz plodov drevesa karite, ki naj bi ga uporabljala celo Egipčanska kraljica Neferiti za ohranjanje lepote. Naravno, dišeče in učinkovito. Vse to je karitejevo maslo, ki ga koža potrebuje v hladnih dneh.

Krema za roke in nohte naj bo vedno pri roki

Krema za roke in nohte je povsem nov izdelek v ponudbi Butters. V majhni in priročni embalaži jo lahko imate vedno pri sebi in priskočite na pomoč ko je razpokana koža ali suha koža na rokah. Krema za roke in nohte se v kožo hitro vpije.

3

Naravna kozmetika Butters z novim obrazom

Naravna kozmetika Butters ima nov obraz. Ne, nismo spremenili podobe, smo se pa povezali z znano slovensko blogerko, ki je več kot navdušena uporabnica Butters izdelkov. Vabimo vas, da si preberete intervju z Adrijano Dimec.

Super hrana za kožo
Organska masla
PRIVOŠČI SI JIH
Hitra odprema v 2 delovnih dneh
Brezplačna poštnina nad 30 EUR vrednosti nakupa
100% varen nakup
Možnost plačila s kreditno kartico ali PayPal

Prijava na E-novice