Medse vabimo sodelavca za delo v marketingu.

Celoten razpis za prosto delovno mesto si oglejte
TUKAJ!


Zapri
Brezplačna poštnina pri nakupih nad 30 € znotraj Slovenije
080 12 50Blog | FAQ | Kontakt
Spoznajmo se
Prijava v trgovino
0

Ideje za najlepša darila za dan žena in materinski dan
Že imaš idejo, kaj boš podaril/a svoji najljubši ženski? Tukaj je mesec marec, ki je v znamenju žensk. Popoln čas da pokažeš naklonjenost ženski, ki v tvoj vsakdan vnaša toliko truda in časa.


Ženske smo vedno vesele pozornosti. Ker je tudi naša ekipa zelo ženska (ne čisto, večina pa res ), smo strnile nekaj idej za majhne pozornosti. Darilca, ki so enostavna, srčna in uporabna. Ideje si lahko sposodiš za vse praznike in slavja, ki prihajajo – materinski dan, rojstni dan, dan žena ali kar tako.

Ideja 1: Ženske smo ljubiteljice narave

Ne znamo točno opisati, kaj nas tako privlači na rastlinah in šopkih, ampak to je preverjena kombinacija. S šopkom nikakor ne moreš zgrešiti, darilnemu naboru pa smo dodali še eno obvezno stvar vsake ženske. Intimno milo uporablja vsaka ženska, zato ga obravnavamo kot eno najbolj uporabnih daril. Če ne želiš podariti šopka, bo tudi kakšna druga sobna rastlina za urbano džunglo čisto ok. Saj veš, ker rade skrbimo za koga drugega kot samo zase.

Ideja 2: Natrpani urniki in čas za kavo 

Ideje za najlepša darila za dan žena in materinski dan
Kava, eliksir energije za marsikatero, ni nikoli razočaranje. Da ljubljeno spomniš nase ob vsakem srku, pa je to že skoraj zmagoslavje. Skodelice za kavo in stekleničke za na pot so super ideja za vse ''kavoljubke''. Mi bi v njih še skrili novo cupuacu maslo Tangerine – v veliki ali mini verziji, ker so tako vsestransko uporabni za na pot. Z njimi lahko poskrbijo za svoje razpokane ustnice, komolce in preostalo suho kožo. 

Ideja 3: Ženske rade prejemamo lepe stvari 

Ideje za najlepša darila za dan žena in materinski dan
Tukaj je treba biti že malo bolj izviren ker imamo na trgu ogromno modne izbire. Če se počutiš res dovolj kompetentno/kompetentnega, da kupiš ženski en lep kos nakita ali dodatka – potem izvoli. Tukaj imajo predvsem prednost ženske, ki kupujejo za ženske. Kakšna univerzalno lepa rutka, ki paše kamorkoli, se bo lepo podala vratu, torbici ali zapestju. Zaveže se jo lahko na milijon načinov in stilov, domišljijo pa lahko uporabi obdarjenka. Z origami metodo pa lahko vanjo zaviješ tudi našo priljubljeno kremo za roke in nohte ali Raspberry vanilla maslo

Ideja 4: Doma se rade počutimo udobno

Copati, luštni zokenčki, udobne pižame, papirnate slamice, kvaliteten čaj in še kaj. Vse to so sestavine za udoben večer doma. Na kavču ali v postelji ženske rade pobožamo lastno dušo z mirnim večerom doma. Tukaj ne izključujemo niti šampanjca – končno izbiro pa poznaš le ti. Poleg čaja bi mi podarili fatalen a zelo ženstven vonj figa & sladkor, ki se zadrži na koži kar nekaj časa, podton vanilije pa bo telo pobožal z nežno sladkostjo. Za prijetne in sladke sanje po nežni rutini.
Ideje za najlepša darila za dan žena in materinski dan

Ideja 5: Ženske imamo rade sladko. In pika.

Čokolada je vedno zmagovalna kombinacija. Nekatere imajo raje temno, nekatere tisto bolj sladko in svetlo. Še bolje, kar sam/sama speci domače piškote in jim dodaj pentljico. Ni lepšega darila kot nekaj, v kar vložiš čas in razmislek. Zraven še dodaj kakšen mini Toffee, pa bo sladko presenečenje doživelo vrhunec veselja. 

Veš, da lahko vsa naša 100 ml ali 250 ml Butters masla personaliziraš? Imamo nabor srčkanih nalepk, ki naredijo Butters izdelek malce bolj oseben. Ob vsaki uporabi bo maslo spomnilo tvojo ljubo osebo nate, izbran napis pa bo izvabil nasmešek na obraz. Pri nas ne boš imel/a težav z izbiro, vsak izdelek pa je super kombinacija z ostalimi presenečenji. Upamo, da si dobil/a kakšno idejo za najlepše darilo, ki ga pokloniš svoji pridni ženi, mami, sestri, babici, prijateljici ali sodelavki. Če ne, pa le pobrskaj po naši spletni strani. Naš Must Have kompletek masla za ustnice in kreme za roke se ponuja kar sam - najlažja in najlepša izbira, če želite podariti nekaj uporabnega in lepega. Garantiramo, da ji bo karkoli iz ponudbe takoj všeč.
Zakaj smo drugačni

Prijava na E-novice

Error
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU