Brezplačna poštnina pri nakupih nad 30 € znotraj Slovenije
080 12 50Blog | FAQ | Kontakt
Spoznajmo se
Prijava v trgovino
0

200-krat hvala! Zdaj je čas, da se vam oddolžimo.

Zadnje mesece ni bilo lahko. Verjamemo, da tudi vam ne, a vi ste tisti, ki ste nam z nakupi pomagali prebroditi najbolj negotove situacije. Srčno upamo, da je najhuje mimo in da se bo vse skupaj kmalu vrnilo v vajeno rutino, ob tej priložnosti pa čutimo nekakšno dolžnost, da se vam zahvalimo. Predstavljamo vam TIXI BOX.

Kaj je TIXI (Thank You) BOX?

200-KRAT HVALA
TIXI BOX je prvo in edinstveno združenje slovenskih podjetij, ki je nastalo pod okriljem pobudnice projekta, Tike Hribar (če ji še ne sledite, ji pričnite še danes, ker punca res obvlada in zagotavlja kvalitetno vsebino v vezi nege kože @tixibeauty ali pa obiščite njen blog tukaj), v znak hvaležnosti vsem, ki ste nas s svojimi nakupi podpirali v teh negotovih časih in naša podjetja držali nad gladino.

Nastopil je torej čas, da vam stopimo nasproti in se vam za vso vašo podporo primerno zahvalimo. Zato… 200 x HVALA!

Da ne bo ostalo samo pri besedah, smo šest slovenskih ponudnikov kozmetičnih izdelkov združili moči in za svoje zveste stranke pripravili zares posebno ponudbo – 200 paketov (ja, zaloga je omejena!), ki smo jih poimenovali po pobudnici Tiki. Vsak izmed nas je prispeval najbolj zaželene in najbolje prodajane izdelke iz svojih asortimajev, ki so dostopni:
  • vsi na enem mestu
  • brez stroškov poštnine
  • z neverjetnim 40 % popustom

Kaj je v paketu in kako do njega?

V paketu boste prejeli 10 kozmetičnih izdelkov slovenskih ponudnikov (klik na fotografiji desno!), ki so v zadnjem času najbolj zaželeni. Tixi Box lahko obdržite v celoti zase, ga delite s prijatelji, mamo, taščo… ali pa njegovo vsebino radodarno razdelite med tiste, ki si izdelke težko privoščijo. 
200-KRAT HVALA
200-KRAT HVALA


Cena Tixi Box-a znaša 89 € in je za 40 % nižja od redne cene vseh vključenih izdelkov. Poštnina je brezplačna, na voljo pa je le 200 kosov. Svoje naročilo lahko oddate pri Beutybottled TUKAJ ali pri Superskin TUKAJ

Plačilo Tixi Box-a je možno po predračunu ali prek PayPal-a. Ob oddaji naročila bo Tixi Box za vas rezerviran naslednjih 72 ur (3 dni). Če po preteku 72 ur ne prejmemo vašega plačila, bomo smatrali, da ste od naročila odstopili in ga stornirali, da sprostimo rezervacijo in lahko nakup omogočimo naslednjemu v čakalni vrsti.

Tixi Box bo na voljo za naročilo izključno med 10. 5. 2020 in 17. 5. 2020 oz. do razprodaje vseh 200 kosov. Vse naročene in plačane Tixi Box-e bomo odpošiljali med 17. 5. 2020 in 20. 5. 2020.

Če boste istočasno s Tixi Box-om naročili tudi ostale izdelke iz ponudbe, bomo celotno naročilo ravno tako odposlali med 17. in 20. 5. 2020.

Tixi Box-e bomo odpošiljali z dostavno službo GLS Slovenija. Če bi raje, da vam paket dostavi Pošta Slovenije, prosimo, da svojo željo pripišete pod opombe ob koncu oddaje naročila. Kasnejša sprememba dostave žal ne bo možna. 

To bomo preprodili skupaj!

Zavedamo se, da smo se v zadnjih mesecih obdržali zaradi vas, zato ponovno HVALA! Naj vam naš rožnati Tixi Box polepša trenutne, v ne tako rožnatem času. Iz tega se bomo izvlekli skupaj.

Prijetno uporabo vam želimo in naj vam naši izdelki odlično služijo. Vse dobro do naslednjih dobrih časov vam želi ekipa:

Tixibeauty.com*
Butters.si
Beautybottled.si,
Superskin.si,
Skinfairytale.si,
Ko-ko.si,
Medex.si

*Pobudnica Tika Hribar je prostovoljno in brezplačno prispevala čas in energijo za izpeljavo projekta in zanj finančno ali materialno ni sponzorirana s strani udeležencev. V celoti se odpoveduje vsem finančnim ali materialnim koristim od prodaje Tixi Box-a in ves svoj honorar v celoti prispeva v omogočanje višjega popusta strankam.
Zakaj smo drugačni

Prijava na E-novice

Error
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU