Podrška
+386 41 61 03 67
SI  EN  CRO

Privatnost i obrada podataka

Zaštita privatnosti i obrada osobnih podataka

Poštujemo vašu privatnost te sukladno zakonodavstvu (Zakon o zaštiti osobnih podataka ZVOP-2, Sl. l. RS br. 94/07 i GDPR), provodimo sve aktivnosti za zaštitu i etičko postupanje s vašim osobnim podatcima.

Vlasnik i administrator internetske stranice

Internetska stranica ne prikuplja vaše osobne podatke, osim ako joj vi to ne omogućite, što možete učiniti tako da:

Vaše ćemo podatke obraditi isključivo u svrhu za koju su nam proslijeđeni.

Upotreba i svrha čuvanja i obrade podataka

Čuvamo i obrađujemo osobne podatke u svrhu poslovne komunikacije i održavanja kontakta s klijentima.

Ako ste dobrovoljno označili da vas smijemo obavještavati o novostima u našoj tvrtki, zadržavamo pravo da vam povremeno pošaljemo aktualni sadržaj e-poštom, SMS-om ili običnom poštom.

Također čuvamo podatke koje nam sami pošaljete preko obrasca, a u njih možemo ubrajati: Vrsta podataka ovisi o obrascu (upiti, registracija, opće informacije…).

Koliko dugo čuvamo podatke?

Vaše ćemo podatke čuvati do otkazivanja pretplate.

Pravo na informacije i povlačenje suglasnosti

Zahtjev za uvid u informaciju o vrsti vaših osobnih podataka koje čuvamo možete dostaviti na našu e-adresu ili običnom poštom u sjedište tvrtke ili nas možete kontaktirati putem telefona.
U bilo kojem trenutku možete povući suglasnost za daljnju upotrebu osobnih podataka tako da nam zahtjev dostavite e-poštom ili običnom poštom u sjedište tvrtke.
Vaše ćemo podatke izbrisati u roku od 15 radnih dana od zaprimanja zahtjeva za povlačenje suglasnosti.

Kolačići

Internetska stranica koristi kolačiće o kojima više možete pročitati ovdje.
Brza otprema u 2 radna dana
Besplatna dostava za kupnju iznad 250 KN
100% sigurna kupovina
Poklon uz kupnju iznad 400 KN
Plaćanje s kreditnom karticom ili paypalom